Arkadaşım sana zahmet Ghosting olmaması için ayarlar ve örnek veriyorum CS2 yi 4:3 1280*960 oynuyorum yanlış hatırlamıyorsam çözünürlüğü.O şekilde bir ekran fotosu atıp görsel ve Ghosting ve gecikme nedir onu da rica edeceğim.Diger türlü konulu oyunlar oynuyorum.Cok şey istedik kusura bakma hakkını helal et.Hersey güzelse direk siparişi verip yarın teslim diyorlar.Fiyatta 11 k ya düşmüş.Bonhsla 10 k bantina aliyorsun taksit çabasıPanel kalitesi görüntüsü gerçekten bu fiyat skalasının çok üstünde hissettiriyor. overdrive fullemedikce ghosting öyle göze batar bir şekilde yok. Benim monitörde ışık sızması yok ama denk gelen 1-2 kişi olmuş sanırım ama sonuçta 14 gün içinde değişim veya iade şansı olduğu için bence şans verilmesi gereken bir model.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Monitörü aldım 4 saat sonra itopya ya teslim ettim Asus rog strix 2 k 180 Hz belli Aralıklaela siyah ekran geliyor 3 saniye sonra kaldığı yerden devam ediyordu.Cok tecrübem olmadı lakin hissayat çok iyi ama 2 k 180.hz yavaş geldi.oyun için asus tuf daha iyi özellik olarak asus rog sadece malzeme kalitesi olarak üstün duruyor kronik sorunları var mı bilmiyorum