20 Bin TL Ye Bu 2.El Sistemi Alıcam İyi mi.

tamam bilgili birine benziyosun bi göz gezdirip benim yerimde olsan bu sistemi ne kadara bırakırdın söyler misin rica etsem
gözümde 15 lira değeri yok anca tek tek sıvı soğutmayı vs satarsın ancak öyle ben gidipte böyle bir sistem oluşturup ta satmam kimseye zaten alanda olmaz belki bilmeyen adam alır
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

:D bu kadar aşağılamana gerek yok adam akıllı soru soruyorum sana al sat demiyorum bu kadar çok biliyorsan çok konuşuyorsan bir fikir belirt ya da bu kadar fazla konuşma bi daha
aşağılayan yok şuan gözümde şu trendyol pc satan elemanlar gibisin makul fiyat vs dediğin için 2080 ti turbo karta 11500 makul dediğin için kişisel algılama böyle saçma fiyatlara tikim var neye göre yazıyorsunuz anlam veremiyorum çünkü

gözümde 15 lira değeri yok anca tek tek sıvı soğutmayı vs satarsın ancak öyle ben gidipte böyle bir sistem oluşturup ta satmam kimseye zaten alanda olmaz belki bilmeyen adam alır

aşağılayan yok şuan gözümde şu trendyol pc satan elemanlar gibisin makul fiyat vs dediğin için 2080 ti turbo karta 11500 makul dediğin için kişisel algılama böyle saçma fiyatlara tikim var neye göre yazıyorsunuz anlam veremiyorum çünkü
tamam hocam teşekkür ederim ben zaten ilanı açarken de konu açtım öneriler için. sadece öneri almaya çalışıyorum inan sizler kadar bilgim yok benim ikinci el piyasasına bakıp fiyatlandırma yaptım az olmuştur çok olmuştur bilemem ona göre düzenlerim zaten sonuç alamazsam. teşekkürler ilgin için

tamam hocam teşekkür ederim ben zaten ilanı açarken de konu açtım öneriler için. sadece öneri almaya çalışıyorum inan sizler kadar bilgim yok benim ikinci el piyasasına bakıp fiyatlandırma yaptım az olmuştur çok olmuştur bilemem ona göre düzenlerim zaten sonuç alamazsam. teşekkürler ilgin için
ha böyle ise zaten sorun yok kanka kendini uyanık sanan esnaflar vs var ama sana tavsiyem uğraşma bunu böyle satmaya uğraştırır seni diğer parça kaliten iyi sök komple tek tek ilana at hepsini öyle sat uğraşma o anakart işlemciden dolayı çok bekletir veya gerçekten tercih edilebilecek fiyat yazman lazım ha tabi mal senin atarsın ilana satılırsa satılır zaten

tamam bilgili birine benziyosun bi göz gezdirip benim yerimde olsan bu sistemi ne kadara bırakırdın söyler misin rica etsem
ben bu mesajı da o tip elemanlar gibi yazmışsın kafa karıştı o tayfadan sandım seni sen ciddi anlamda sormuşsun :D hakkını helal et kankam

• AMD Ryzen 5 5500 işlemci
• 16 GB DDR4 RAM
• 512 GB NVMe M2 SSD
• NVIDIA RTX 2060 6 GB ekran kartı (DLSS destekli)
• RGB fanlı şık akvaryum kasa
Monitör + Klavye-Mouse:
• 24” 100Hz
Net olmamakla birlikte o fiyata daha işlevsel bir sistem toplama bilir ancak 20 ki ya da hazır tüm sistem mantıklı tektek toplamak isteyince genelde daha pahalıya geliyor malum satıcılar çıldırmış.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,209,653
Üyeler
195,103
Son üye
SaintCommunity
Geri