Kaliteli Gaming Kulaklık Önerisi?

Xpertronic

80+ Silver
Reaksiyon skoru
822
arkadaşlar cloud 3 s
rog pelta
blackshark v3
bunların haricinde adam akıllı gaming kulaklık yok mu kablosuz bütçe 10+
kaç aydır bir kulaklık bulamıyorum

En son bir moderatör tarafından düzenlendi:
arkadaşlar cloud 3 s
rog pelta
blackshark v3
neden cloud 3 s istemiyorsunuz bir mahzuru yoksa sorabilirmiyim?

neden cloud 3 s istemiyorsunuz bir mahzuru yoksa sorabilirmiyim?
aldım kanka cloud 3 s ama kulaklık ne kadar ayar yaparsam yapayım ses seviyesi oyunda az geliyor memnun olamadım iade ettim

Peltada kronik arada bir kulakligin icinde vida düşmüş gibi kafani sallayinca tikirti geliyo.

arkadaşlar cloud 3 s
rog pelta
blackshark v3
Hocam 3 yıldır razer kulaklık kullanıyorum Blackshark V2x daha sorun yaşamadım V3 de iyidir eminim ki bunlardan farklı olarak G522 önerebilirim mikrofonu falan çok iyi diyorlar çıkalı daha 1 sene bile olmadı yeni bir kulaklık incelemelerini izleyebilirsin
edit: bu konuya da bakın bir bence https://forum.donanimarsivi.com/kon...ile-4863tl-kampanya-siteleri-eklendi.1225211/

Son düzenleme:
arkadaşlar cloud 3 s
rog pelta
blackshark v3
steelseries bence bu işi yapıyor. Ben razer blackshark v2 pro kullanıyorum. Sorun varsa alırım.

Hocam 3 yıldır razer kulaklık kullanıyorum Blackshark V2x daha sorun yaşamadım V3 de iyidir eminim ki bunlardan farklı olarak G522 önerebilirim mikrofonu falan çok iyi diyorlar çıkalı daha 1 sene bile olmadı yeni bir kulaklık incelemelerini izleyebilirsin
edit: bu konuya da bakın bir bence https://forum.donanimarsivi.com/kon...ile-4863tl-kampanya-siteleri-eklendi.1225211/
bu kulaklıları istemediğimi belirttim kankam bunların harici daha üst seviye bir kulaklık arıyorum aslında

Steelseries arctis nova pro ama bütçeyi aşıyor mu anlamadım. Bütçe 10k ya kadar mı?

X9 aldım çok memnunum ama o paralara daha iyisi vardır herhalde

Geri