❌İndirim Bitti! Torima 60'lı Elektrikli Tornavida Seti 333TL

Zaten 1500 veya 2000 k lık bi ürün asla değildir zaten yerel satıcı 333 liraya alırnı mı alınır köşeye atıp asla kullanmamalık bi ürün işte şu ürün için bile al sat hayali kuran canım kardeşlerim malesef o hayalinizi yerine getirmez.

Acaba cidden ürünleri yollamayıp böyle indirim yapıp paramızı mı işletiyorlar acaba ?
satis yapanlar varsa duzeltir beni, urunun siparis sureci tamamlanmadan bizim paralar adamlarin eline gecmiyor aracida kaliyordur diye dusunuyorum. yani bu tarz durumlarda saticinin listelerde uste cikmasindan baska bi yarari olacagini sanmiyorum. yanlisim varsa duzeltin lutfen

satis yapanlar varsa duzeltir beni, urunun siparis sureci tamamlanmadan bizim paralar adamlarin eline gecmiyor aracida kaliyordur diye dusunuyorum. yani bu tarz durumlarda saticinin listelerde uste cikmasindan baska bi yarari olacagini sanmiyorum. yanlisim varsa duzeltin lutfen
tabii ki öyle hocam bir de örnek veriyorum piyasası 2 binse 300 e verse ne olacak ki gider 1000 tl yazar daha fazla işletir sonuç olarak ederinden çok aşağıda

aynen öyle temu ürün teslimatı yapıldıktan 5 gün sonra veriyor parayı trendyolda vs 21 gün sonra

Benimki gönderildi.
Heyecan yapma ,herkesinki gönderildi :D Ama Hayalet Kargo ile
1778079927104.webp

Aga belkide ürünün ederi kafanızdaki rakam değildir, niye bu kadar abartıldı anlamadım, millet 3 er 5 er tane alıyor,

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,209,329
Üyeler
194,944
Son üye
Takovic0
Geri