Acaba cidden ürünleri yollamayıp böyle indirim yapıp paramızı mı işletiyorlar acaba ?ya çok stok var ondan dolayı yada ürün hiç bir zaman bu fiyatlarda değildi bizi yiyolar
Acaba cidden ürünleri yollamayıp böyle indirim yapıp paramızı mı işletiyorlar acaba ?ya çok stok var ondan dolayı yada ürün hiç bir zaman bu fiyatlarda değildi bizi yiyolar
Kaçırdım diye üzülmüştüm. Şimdi aldım bir tane. 2.yi alsam mı diye düşünürken satıştan kalktı. Teşekkürler hocam.Tekrardan 333tl ye stok var ne oluyor anlamış değilim
Alıntıyı görüntüle
satis yapanlar varsa duzeltir beni, urunun siparis sureci tamamlanmadan bizim paralar adamlarin eline gecmiyor aracida kaliyordur diye dusunuyorum. yani bu tarz durumlarda saticinin listelerde uste cikmasindan baska bi yarari olacagini sanmiyorum. yanlisim varsa duzeltin lutfenAcaba cidden ürünleri yollamayıp böyle indirim yapıp paramızı mı işletiyorlar acaba ?
tabii ki öyle hocam bir de örnek veriyorum piyasası 2 binse 300 e verse ne olacak ki gider 1000 tl yazar daha fazla işletir sonuç olarak ederinden çok aşağıdasatis yapanlar varsa duzeltir beni, urunun siparis sureci tamamlanmadan bizim paralar adamlarin eline gecmiyor aracida kaliyordur diye dusunuyorum. yani bu tarz durumlarda saticinin listelerde uste cikmasindan baska bi yarari olacagini sanmiyorum. yanlisim varsa duzeltin lutfen
aynen öyle temu ürün teslimatı yapıldıktan 5 gün sonra veriyor parayı trendyolda vs 21 gün sonrasatis yapanlar varsa duzeltir beni, urunun siparis sureci tamamlanmadan bizim paralar adamlarin eline gecmiyor aracida kaliyordur diye dusunuyorum. yani bu tarz durumlarda saticinin listelerde uste cikmasindan baska bi yarari olacagini sanmiyorum. yanlisim varsa duzeltin lutfen
Heyecan yapma ,herkesinki gönderildiBenimki gönderildi.