Dragon 5060 V10 İtopya

Anakartı B650M-R , Güç kaynağını Enermax 700w yap.
Monitör olarak şunu al: https://www.incehesap.com/msi-mag-2...referral&utm_campaign=urun-listeleme&v=1.15.4

Klavye olarak hocam çok ciddi söylüyorum git 200 300 liraya microsoftun ofis klavyelerini al hiçbir fark hissetmezsin. Mouse ve kulaklık olarak seçimini yap ama seçtiğin sistem çok kötü özellikle DDR4 sistem için çok pahalı bir fiyat. FPS oyunlarındada istediğin FPS yi alamazsın.

fazeonn pek ıyı bır marka degıl yanı monıtor gozunu boyamasın ofıs koltugu dedıgı buyuk ıhtımal dandırık kırılabılecek bır sandalye tarzı bısey onuda sayma mantıklı olan usttekı arkadasların attıgı sıstemı alman ılerıde monıtor alıp kullanman daha mantıklı olucaktır
kyemre058 in attığı link için sanırım

kyemre058 in attığı link için sanırım
Hocam her zaman 0 al kafan rahat olsun. Çok avantajlı olmadığı sürece 2.el ürün alma.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Çok kaliteli mouse klavye kulaklık kullanma bir süre problem olmaz kasan sağlam olsun. Kulaklığa da sakın 5 6k gibi paralar verme çok gereksiz hocam. İşlemcinin fiyatı kadar kulaklığa para vermiş oluyorsun.

Hocam her zaman 0 al kafan rahat olsun. Çok avantajlı olmadığı sürece 2.el ürün alma.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Çok kaliteli mouse klavye kulaklık kullanma bir süre problem olmaz kasan sağlam olsun. Kulaklığa da sakın 5 6k gibi paralar verme çok gereksiz hocam. İşlemcinin fiyatı kadar kulaklığa para vermiş oluyorsun.
acaba aynı sistemin benzerini itopyadan , yada incehesaptan benzer rakamlara bulabilir miyiz taksit avantajı için

Bonus ve world var amazonda 9 yada 6 taksit imkanları görünüyor ama

1778080894421.webp

ekipman olarak da bu ürünleri alsam 6 ay taksit yapınca hepsi bana totalde 53.500 ₺ ye geliyor

o klavye alınmaz mouse olarak kendı fıkrım pek rahat bır mouse degıl o kulaklıga gelırsek tartısmalı
Klavyeyle çok bir işim yok yeterli gibi mouse ise kablosuz en alternatif bu görünüyor kulaklıkta tam bilmiyorum sadece g735 kullandım kablosuz ama çok pahalı önerilere açığım

Geri