Klavye ve Mouse önerisi (beyaz)

abilerim merhaba bir mouse ve bir klavye alıcaktım ikisi içinde bütçe 4 er bin lira olabilir üstü valla çıkmaz taksit olursa bal gibi yalarım

çoğu kişi marka hakkında sorun yaşadığı için soğuk bakmaya başladım siz ne düşünüyorsunuz
@jombo bunu al diyor açıkçası bu konuda bilgisizim istediğim şeyler şu
sensörü iyi olsun
x1 v2 gibi büyük olsun
bataryası iyi olsun
scroll bozulmasın (lütfen :peeposad:)

şuanda elimde razer deathadder essential mi ne var cuk oturuyor ama değiştirmem lazım yani bilmiyorum

klavye olarak ise yazılım yapıyom (çok büyük bir detay Alıntıyı görüntüle)
%100
%75
%60
3 farklı öneri yaparsanız güzel olur beyaz istiyorum klavyenin yazıları aşağıda üstte fark etmez tek istediğim ışıklandırması güzel beyaz bir klavye ha bir switch lerde kararsızım aklımda custom var mesela klavye de blue var bir anda söküp red yapıp ayarlarıyla oynamak falan fakat onun için de hot swap mı ne varmış bilmiyom kafa ütülemesin işte :d
atk a9 ultimate al klavyede az ekle w 75 al
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

bide konu buna benzemesin lütfen:kekw::kekw:

w 75 de olabilir

Atk ultimate aldım ben siyah acayip güzel hissiyatı var elim 18cm claw tutuyorum bayıldım 23 Nisan indirimiyle 3.2kya almıştım

atk a9 ultimate al klavyede az ekle w 75 al

bide konu buna benzemesin lütfen:kekw::kekw:

kral ben diyorum wraith ile bir sürü sorun yaşayan insan var soğuk bakıyorum sen diyorsun atk a9 al

Atk ultimate aldım ben siyah acayip güzel hissiyatı var elim 18cm claw tutuyorum bayıldım 23 Nisan indirimiyle 3.2kya almıştım
wraith sorun çıkarır uğraştırır falan yok mu başka öneriniz

kral ben diyorum wraith ile bir sürü sorun yaşayan insan var soğuk bakıyorum sen diyorsun atk a9 al

wraith sorun çıkarır uğraştırır falan yok mu başka öneriniz
Alma kanka o zaman ben hiçbir sorun yaşamadım Mousepad mouse kulaklık aldım

abilerim merhaba bir mouse ve bir klavye alıcaktım ikisi içinde bütçe 4 er bin lira olabilir üstü valla çıkmaz taksit olursa bal gibi yalarım

çoğu kişi marka hakkında sorun yaşadığı için soğuk bakmaya başladım siz ne düşünüyorsunuz
@jombo bunu al diyor açıkçası bu konuda bilgisizim istediğim şeyler şu
sensörü iyi olsun
x1 v2 gibi büyük olsun
bataryası iyi olsun
scroll bozulmasın (lütfen :peeposad:)

şuanda elimde razer deathadder essential mi ne var cuk oturuyor ama değiştirmem lazım yani bilmiyorum

klavye olarak ise yazılım yapıyom (çok büyük bir detay Alıntıyı görüntüle)
%100
%75
%60
3 farklı öneri yaparsanız güzel olur beyaz istiyorum klavyenin yazıları aşağıda üstte fark etmez tek istediğim ışıklandırması güzel beyaz bir klavye ha bir switch lerde kararsızım aklımda custom var mesela klavye de blue var bir anda söküp red yapıp ayarlarıyla oynamak falan fakat onun için de hot swap mı ne varmış bilmiyom kafa ütülemesin işte :d
Superlight 2 alabilirsiniz memnunum kullanıyorum güzel mouse.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,210,208
Üyeler
195,300
Son üye
CagkanNovara
Geri