❌İndirim Bitti! Nzxt C1200 1200W 80 Gold Atx 3.1 Tam Modüler Siyah Güç Kaynağı 8.799TL

Alpha45

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,614
Son 1 yılın en düşük fiyatına sahip olan bu model, A+ sınıfında son derece kaliteli bir güç kaynağı. Kronik 'coil whine' veya benzeri sorunlarla anılan model kesinlikle bu değil; o problemler eski ATX 3.0 sürümünde kaldı. Bu yeni ATX 3.1 versiyonunda söz konusu hataların hiçbiri bulunmuyor. Eğer bu fiyat bandında bir PSU arayışınız varsa, fırsatı değerlendirmenizi tavsiye ederim.
Kaynaklar:

1778084511133.webp

1 tane var bu wattlarda 2 tane isteriz artık.

2023 (ATX 3.0) versiyon olan problemliydi. 2024 (ATX 3.1) ise 2023deki sorunların fixlenip ATX 3.1 ile makyajlanmış versiyonu. Fiyat da gayet uygun kesinlikle alınır. 8800 liraya hem 1200W, hem de tier-listlere göre A plus tier (en üst seviye) PSU bulunmaz nimet direkt.

Son düzenleme:
16 pin soketten 1 tane daha olsaydi benim icin daha iyiydi, PSUyu oyle yenilemeyi dusunuyorum. Rtx 6000 serisi hangi sokete ihtiyac duyacak bilmiyoruz, gerci cikacak mi onu da bilmiyoruz :) Mevcut gpular icin fazla bile olabilir diger ekipmanlara bagli olarak.

Son 1 yılın en düşük fiyatına sahip olan bu model, A+ sınıfında son derece kaliteli bir güç kaynağı. Kronik 'coil whine' veya benzeri sorunlarla anılan model kesinlikle bu değil; o problemler eski ATX 3.0 sürümünde kaldı. Bu yeni ATX 3.1 versiyonunda söz konusu hataların hiçbiri bulunmuyor. Eğer bu fiyat bandında bir PSU arayışınız varsa, fırsatı değerlendirmenizi tavsiye ederim.
Kaynaklar:
12vhpwr kablosu neden tek :D 1200wat psu alacam ama o kablo tek olması düşündürdü
450w kablodan 2 tane koysa iyi olurdu. doğrudan 600w kablo çekmişler

Bu PSU'nun da indirime girmiş bilgi olsun diye paylaştım. Özellikle sen biryerine yada birşeyine bak diye değil.
Konudaki psu ile aynı hocam yolladığınız o yüzden dedim anlamadım demek istediğinizi o yüzden yazdım.

Kaynaklar:
Hocam yokmu daha uygun fiyatlı alınabilecek başka bir psu önerin varsa 1000w veya 1200w daha iyi olabilir m2ssd de alacağım için her 2sini dengelemeye çalışıyorum

Geri