Alıntıyı görüntüle
1 tane var bu wattlarda 2 tane isteriz artık.
NZXT daha mantıklı kalite olarak 100w için kaliteden ödün verip üstüne birde 800tl koymaya değmez.GIGABYTE PSU MODÜLER 1300W 80+GOLD UD1300GM PG5 140MM FAN
bu da var arasında 800 gibi fark var sence hangisi
teşekkürler alıyorum şimdiNZXT daha mantıklı kalite olarak 100w için kaliteden ödün verip üstüne birde 800tl koymaya değmez.
gigabyte ürünlerinin PSU tarafında sorunlu olduğunu söylüyor forumda arkadaşlar ona istinaden hayır diyorum.GIGABYTE PSU MODÜLER 1300W 80+GOLD UD1300GM PG5 140MM FAN
bu da var arasında 800 gibi fark var sence hangisi
harikasın teşekkürler nzxt sipariş ettimgigabyte ürünlerinin PSU tarafında sorunlu olduğunu söylüyor forumda arkadaşlar ona istinaden hayır diyorum.
Model numarası PA-2G2BB-EU yazılmış bu 3.1 versiyon. Tabi onuda yanlış yazmadılarsa.Satıcı magic gözüküyor , satıcının kendi sitesinde bu ürün yok , eski versyonu var , büyük ihtimal yazım hatası var yani evinize eski versyon gelebilir. Dikkat edin.
![]()
NZXT 1200W C1200 80+ GOLD TAM MODÜLER PSU - PA-2G1BB-EU
NZXT 1200W C1200 80+ GOLD TAM MODÜLER PSU - PA-2G1BB-EUwww.magicteknoloji.com
magicden bişey alınmaz bence bana hiç güven vermeyen bi satıcı (yakın bi arkadaşıma pinleri bozuk am5 asus anakart yolladılar)Satıcı magic gözüküyor , satıcının kendi sitesinde bu ürün yok , eski versyonu var , büyük ihtimal yazım hatası var yani evinize eski versyon gelebilir. Dikkat edin.
![]()
NZXT 1200W C1200 80+ GOLD TAM MODÜLER PSU - PA-2G1BB-EU
NZXT 1200W C1200 80+ GOLD TAM MODÜLER PSU - PA-2G1BB-EUwww.magicteknoloji.com
Amazon üzerinden olduğu için sıkıntı olmaz diye düşünüyorum hocam model yanlış gelirse iadeye gönderir arkadaşlar.magicden bişey alınmaz bence bana hiç güven vermeyen bi satıcı (yakın bi arkadaşıma pinleri bozuk am5 asus anakart yolladılar)