Mr. Mustafa
80+
- Reaksiyon skoru
- 10
Merhaba yurtdışından hdb 630 almayı düşünüyorum 20k civarına geliyor. Global garantisi falan da var, ne dersiniz?
eğer profesyonel değilsen yani müzik işinden para kazanmıyorsan yada senin yada ailenin maddi durumu çok çok iyi ise gerektiğinde 20k çöpe atsan umurunda olmayacak birisi isen al. ama bir oyun için bu kadar para verilmez.
Tam dediğiniz kulaklığı bilmiyorum ancak bende buds 2 pro ve momentum tw 3 var.Bunlardan birine benziyor mu sesi? Bu arada müzik için; dışarıda,evde, bilgisayarda kullanmalık olarak alıyorum. Bence fiyatını hak eder ne diyorsunuz?aralık ayında hd650 bakıyordum o sıra indirim vardı ve 21kye denk geliyordu o sıra almadım şimdi de fiyatlar uçmuş gitmiş. bence oyun için bu paralar verilmez ama müzik dinleyeceksen gerçekten iyi bir kulaklık. yanlış anlaşılma olmasın ben hd650 denedim onun hakkında yorum yapıyorum dediğin modeli hiç denemedim ama benzer sese sahip olabilir diye yazdım
eğer profesyonel değilsen yani müzik işinden para kazanmıyorsan yada senin yada ailenin maddi durumu çok çok iyi ise gerektiğinde 20k çöpe atsan umurunda olmayacak birisi isen al. ama bir oyun için bu kadar para verilm
hocam 20k aslında kulaküstü kulaklıklar için giriş seviyesi öyle uçuk kaçık bir meblağ gibi gelmesin. odyofil kulaklıkları bir kere denemiş olsanız böyle de demezsinizeğer profesyonel değilsen yani müzik işinden para kazanmıyorsan yada senin yada ailenin maddi durumu çok çok iyi ise gerektiğinde 20k çöpe atsan umurunda olmayacak birisi isen al. ama bir oyun için bu kadar para verilmez.
şimdi baktım da hocam dediğiniz kulaklık çok farklıymış bluetoothlu ve de closed back bir kulaklık. hd650 ise kablolu ve open back bir kulaklık odyofil iseniz seveceğinizi düşünüyorum ama herkes nötr sesi sevmez bazılarına oldukça düz ve basslar yetersiz vs gelebiliyor
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
hocam 20k aslında kulaküstü kulaklıklar için giriş seviyesi öyle uçuk kaçık bir meblağ gibi gelmesin. odyofil kulaklıkları bir kere denemiş olsanız böyle de demezsiniz
fosiaudio.com