Bunlar stok haliyle aldığın sonuçlar mı ? R23 te 20K ortalamanın altında. Test sırasında Hwinfo dan işlemci frekansını bi kontrol et istersenTest Sonuçları Nasıl İyimi, Başka Ne Test Gerekir, Ekran kartı için önerebileceğiniz ayar varmı (Oyun için) ,Sistemim İmzamda Var
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
orada sanırım rami expoyu açmayı unutmuşum ondanmı diye düşünüyorum biraz, 26 yı yapmadan önce expoyu açmıştım şimdi deneyim birBunlar stok haliyle aldığın sonuçlar mı ? R23 te 20K ortalamanın altında. Test sırasında Hwinfo dan işlemci frekansını bi kontrol et istersen
23-24K arası alırsan sıkıntı yokorada sanırım rami expoyu açmayı unutmuşum ondanmı diye düşünüyorum biraz, 26 yı yapmadan önce expoyu açmıştım şimdi deneyim bir
Buradan hwinfoyu indir. C23 test anında bu programda açık kalsın. Çekirdek frekansları ve sıcaklıkları takip et. 5200 GHz de çalışmıyor büyük ihtimalle![]()
Free Download HWiNFO Sofware | Installer & Portable for Windows, DOS
Start to analyze your hardware right now! HWiNFO has available as an Installer and Portable version for Windows (32/64-bit) and Portable version for DOS.www.hwinfo.com
Installer ı indirdiysen sorun yok. Önce hwinfo yu aç. Sadece sensörler, başlangıç diyerek aç. R23 çalışırken, hwinfoda açık kalsın ki gör anlık olarak.Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
buradan locali indirmiştim yanlışmı indirdim acaba
expo aktif olmama olasılığı olabilirmi? burada 6000mhz yazıyor
Undervolt yapmadım sadece expo ayarını açtım birdaha test edeyim birInstaller ı indirdiysen sorun yok. Önce hwinfo yu aç. Sadece sensörler, başlangıç diyerek aç. R23 çalışırken, hwinfoda açık kalsın ki gör anlık olarak.
Sıcaklıklar ve frekanslara bak.
Ya işlemci çok ısınıyor, işlemci frekans kısıyor. Yada voltaj kısıyor eğer Undervolt falan yaptıysan.
Installer ı indirdiysen sorun yok. Önce hwinfo yu aç. Sadece sensörler, başlangıç diyerek aç. R23 çalışırken, hwinfoda açık kalsın ki gör anlık olarak.
Sıcaklıklar ve frekanslara bak.
Ya işlemci çok ısınıyor, işlemci frekans kısıyor. Yada voltaj kısıyor eğer Undervolt falan yaptıysan.
15K puan çok düşük yanlış hatırlamıyorsam 21K civarı bir puan alıyordu 9800X3D. GAME MODE falan varsa o ayar açıktır o sanal çekirdekleri kapatıyor o yüzden çoklu puanın çok düşüyor, onu aktif edersen sıkıntı kalmaz.
Cpu PPT max 113 W görmüş. Ortalama 150 W geçmesi lazım. Birşeyler frekans kısıyor. Bios ta X3D turbo mode u falan aktif ettin mi. O anakartta var mı bilmiyorum.
Windows değil bro BIOS üzerinden kapalı ayar. Şu şekilde thread görünmesi lazım sende kapalı olduğu anlaşılıyor.