Iphone 17 mi samsung s25 ultra mı ?

semih546

80+
Reaksiyon skoru
3
iphone 17 iyi diyen 10 saat gidiyo şarjı diyende var 4 saat şarjı gidiyo çok kötü whatsapp açmıyo diyende var bu karmaşa beni korkutuyo acaba s25 ultra mı alsam diye düşündürüyo bu konuda bi bilgisi olan yada iphone 17 kullanan bilgili birisi var mıdır

iphone 17 iyi diyen 10 saat gidiyo şarjı diyende var 4 saat şarjı gidiyo çok kötü whatsapp açmıyo diyende var bu karmaşa beni korkutuyo acaba s25 ultra mı alsam diye düşündürüyo bu konuda bi bilgisi olan yada iphone 17 kullanan bilgili birisi var mıdır
apple fan boy değilsen kesinlikle s25u

4 saat şarjı gidiyor diyen kim? iPhone 16 ile bile 10 saati görüyorum çoğu zaman.

benim bacanak var. Adam geçen batarya için mi 15t pro mu ne öyle bir şeyler aldı. Bir ayın sonunda 50 bine aldığı telefonu 34500 e satıp iphone a geri geçiyor. İos'cu musun Androidci misin bence temel soru bu olmalı. İki telefon da amiral gemi. Üzmez.

Aynı fiyata daha gelişmiş, stabil yazılımı ve donanımıyla S25 Ultra çok daha üstün. iPhone'lar arasında bence fiyatına göre en mantıklısı iPhone 17.

Selamlar hocam,

zorunda mısın bilmiyorum ama apple yeni ürünlerini eylül civarında duyurmuyor muydu belki 18 daha iyi bir model olabilir.

Çünkü eski apple ürünlerinde yeni yapay zeka güncellemelerini kullanamıyorsun garip şekilde. Belki 18 ile beraber yeni yapay zeka özelliklerini kaçırmak istemeyebilirsin. (Geleceğine dair bir bilgim yok bu arada gelmeyebilir de bilginiz varsa bilgilendirirseniz sevinirim.)

Selamlar hocam,

zorunda mısın bilmiyorum ama apple yeni ürünlerini eylül civarında duyurmuyor muydu belki 18 daha iyi bir model olabilir.

Çünkü eski apple ürünlerinde yeni yapay zeka güncellemelerini kullanamıyorsun garip şekilde. Belki 18 ile beraber yeni yapay zeka özelliklerini kaçırmak istemeyebilirsin. (Geleceğine dair bir bilgim yok bu arada gelmeyebilir de bilginiz varsa bilgilendirirseniz sevinirim.)
Eylül ekim gibi 18 Pro gelecek ama baz model gelmeyecek eski yıllardan farklı olarak, seneye mart ayı gibi 18E ile beraber duyurmayı planlıyorlar artık baz modelleri.

Eğer Apple İntelligence destekleyen bir işlemcin varsa (15 Pro, tüm 16 ve 17 serileri dahil buna) şuana kadar gelen tüm Ai güncellemelerini sorunsuz alıyorsun bu arada, ilerde gelecek çoğu yeniliği de alır bu çipler.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,111
Üyeler
196,898
Son üye
Baryy
Geri