❌İndirim Bitti! Torima 60'lı Elektrikli Tornavida Seti 333TL

Hatırlatmanız için teşekkür ederim hocam, ben de gerekli ekran görüntülerini alıp kanıtlarımı hazırladım. Bu satıcıya kılım zaten . En azından yasal bir süreçle uğraşmak zorunda kalsınlar diye kesinlikle THH'ye başvuracağım.
baktım intenretner iptal etse yiyiebilcekleri yaptırım bide neleri belgelendiniz hocam bende tutayım
  • mağaza puanı düşmesi
  • sipariş iptal oranı yükselmesi
  • ürün görünürlüğünün azalması
  • geçici satış kısıtı
  • bazı durumlarda para cezası veya depozito kesintisi

THH işi şansa bağlı hocam. Bugüne kadar 10 a yakın thh sürecim oldu, kazandığım da oldu kaybettiğim de. arkadaşımla aynı anda sipariş verdiğimiz ürün için, benim başvurum kabul edildi arkadaşımın başvurusuna red verdiler. buradaki sıkıntı entegrasyon hatası olabilir, fiyat hatası olabilir, stajyer kurcalamış olabilir. bu ürünlerin kargoya verildi ifadesinden önce iptal etmesi gerekiyordu. ben gerekli ekran görüntülerini aldım thh için süreci bekliyorum.
reis ss olarak neleri almak önemli bu konudan biraz bağımsızım :widepeepo:

hiç thh lik durumum olmadı bu süreçler nasıl işliyor bi bilsem

baktım intenretner iptal etse yiyiebilcekleri yaptırım bide neleri belgelendiniz hocam bende tutayım
  • mağaza puanı düşmesi
  • geçici satış kısıtı
Kargoya verildi diye yazan yerlerin ve müşteri hizmetleri ile görüşmemin ekran görütülerini aldım banka dekontunuda ekleyeceğim.

Aradım entegrasyon hatası nedeniyle iptal edeceklerini söylediler
hata falan olduğunu düşünmüyorum önceden de aynı fiyata indirip yine mağdur etmişler burada bi çakallık var bakalım

Satıcı, paketinizi halihazırda göndermiştir. Biz de kargo firması (YURTİÇİ KARGO) ile paketin teslimat işlemleri için koordinasyon sağlamaktayız. Paketinizi sabırsızlıkla beklediğinizi anlıyoruz, bu sebeple lojistik firmasına gönderinin aciliyetini ilettik. Paketin 7 May 2026 ile 13 May 2026 tarihleri arasında adresinize teslim edilmesi bekleniyor. Sabrınız için teşekkür eder, bu süreci hızlandırmak için elimizden geleni yaptığımızı bilmenizi isteriz.
Paketinizin kargoya verildiği bilgisi aldığınızı anlıyorum, ancak YURTİÇİ KARGO sisteminde henüz görünmemesi can sıkıcı olabilir. Satıcı paketi zaten teslim etmiş ve biz de kargo firmasıyla teslimat sürecini yakından takip ediyoruz. Durumun aciliyetini kargo şirketine ilettik ve paketinizin 7-13 Mayıs 2026 tarihleri arasında adresinize ulaşmasını bekliyoruz. Bu süreçte gösterdiğiniz sabır için teşekkür eder, en kısa sürede elinize ulaşması için elimizden geleni yapacağımızı bilmenizi isteriz.

bana böyle cevaplar verdi temu, bir umuttur yaşamak :)

• mağaza puanı düşmesi
  • geçici satış kısıtı

Ayrıca, müşteri hizmetleriyle görüşerek siparişimi teyit ettim. Sipariş onayının satıcı tarafından verilip verilmediğini ve ürünün hangi kargo firmasına teslim edileceğini sordum; konuyla ilgili kendilerinden gerekli yanıtı aldım.

Satıcı, paketinizi halihazırda göndermiştir. Biz de kargo firması (YURTİÇİ KARGO) ile paketin teslimat işlemleri için koordinasyon sağlamaktayız. Paketinizi sabırsızlıkla beklediğinizi anlıyoruz, bu sebeple lojistik firmasına gönderinin aciliyetini ilettik. Paketin 7 May 2026 ile 13 May 2026 tarihleri arasında adresinize teslim edilmesi bekleniyor. Sabrınız için teşekkür eder, bu süreci hızlandırmak için elimizden geleni yaptığımızı bilmenizi isteriz.
Paketinizin kargoya verildiği bilgisi aldığınızı anlıyorum, ancak YURTİÇİ KARGO sisteminde henüz görünmemesi can sıkıcı olabilir. Satıcı paketi zaten teslim etmiş ve biz de kargo firmasıyla teslimat sürecini yakından takip ediyoruz. Durumun aciliyetini kargo şirketine ilettik ve paketinizin 7-13 Mayıs 2026 tarihleri arasında adresinize ulaşmasını bekliyoruz. Bu süreçte gösterdiğiniz sabır için teşekkür eder, en kısa sürede elinize ulaşması için elimizden geleni yapacağımızı bilmenizi isteriz.

bana böyle cevaplar verdi temu, bir umuttur yaşamak :)
herkese böyle diyor yurtiçinin haberi bile yoktur sana öyle söyliyim

Ayrıca, müşteri hizmetleriyle görüşerek siparişimi teyit ettim. Sipariş onayının satıcı tarafından verilip verilmediğini ve ürünün hangi kargo firmasına teslim edileceğini sordum; konuyla ilgili kendilerinden gerekli yanıtı aldım.
başka bişey dediler mi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,208,836
Üyeler
194,685
Son üye
Ahmet_42
Geri