Öneri İlk araba önerisi 1.5-2m arası

Chiziru

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
308
Bütçe
2000000
hazır nakit 1.5m bütçem var olurda yetmez ise kredi ile 2m tamamlamayı düşünüyorum
sedan çok eski olmayacak araçlar arıyorum aklımda 2024 model megan icon var diğer düşündüğüm modeller arasında Octavia Superb 508 gibi modeller var bmw ve mercedes audi gibi modellerde almak isterim fakat ilk arabam olacağından almana bulaşmak istemedim 1.5m-2m arası hangisini önerirsiniz

Düşündüklerin arasından en mantıklısı superb hocam. Piyasası da hızlı değiştireceğinde sıkıntı yaşamazsın. Megane superb in yanında teneke gibi kalır.

elentra 2024 öneririm, ilan sayısı az çünkü alan satmıyor. Sorunsuz bir motoru var düzenli servis bakımı ile sanayi yolunu unutursun. Ben kullandığım için öneriyorum

Düşündüklerin arasından en mantıklısı superb hocam. Piyasası da hızlı değiştireceğinde sıkıntı yaşamazsın. Megane superb in yanında teneke gibi kalır.
2m civarinda bulunuyor fakat km yüksek kaç km arasi bakmalıyım

skoda octavia 1.5 mhev

508 1.5 Dizel motorlara bakmanı öneririm hocam, 8 ileri otomatik vites olması ve dizel olması sebebiyle yakıt olarak aşırı memnun kalırsın. Ayrıca D segment bir araç.

superb o paraya bulman imkansız octavia da dq200 ve etsi motorla geliyor ileride sorun açabilir şahsen 80km civarları 1.5tsi passat business bakardım dq200 için kenara 60k ayırmak lazım kavrama değişimi için onun dışında çok bi kroniği yok beni memnun etmişti açıkçası

Sorunsuzluk en önemli kriterinse Honda City bakmanı tavsiye ederim. Bu fiyatlara çok düşük kilometrelerde bulabilirsin.

Sorunsuzluk en önemli kriterinse Honda City bakmanı tavsiye ederim. Bu fiyatlara çok düşük kilometrelerde bulabilirsin.
pek hoşuma giden model olmadı hocam accord baktım ama genelde 2.5 bandında onlarda

hazır nakit 1.5m bütçem var olurda yetmez ise kredi ile 2m tamamlamayı düşünüyorum
sedan çok eski olmayacak araçlar arıyorum aklımda 2024 model megan icon var diğer düşündüğüm modeller arasında Octavia Superb 508 gibi modeller var bmw ve mercedes audi gibi modellerde almak isterim fakat ilk arabam olacağından almana bulaşmak istemedim 1.5m-2m arası hangisini önerirsiniz
Megane alma ne yaparsan yap. Biz Megane'dan 2024 Honda Civic 1.5 VTEC Eco Elegance geçtik çağ atladık resmen.

5 serisi tabii ki hocam diğerleri fasa fiso yaşınız kaç bilmiyorum ama bmw yada mercedes almamak genç yaşta bu paraya saçmalık superb passat megane gibi arabalar size kendinizi dayı gibi hissettirir hepsini kullanan birisi olarak

2m civarinda bulunuyor fakat km yüksek kaç km arasi bakmalıyım
Km 150 üstü olmadığı sürece sıkıntı çıkarmaz. 120-130 km yi geçtiyse kavrama değişimi, şanzuman bakımı vs olsun. Passat da bakabilirsin ama sunduğu özellikler bakımından superb bir tık daha önde.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

5 serisi tabii ki hocam diğerleri fasa fiso yaşınız kaç bilmiyorum ama bmw yada mercedes almamak genç yaşta bu paraya saçmalık superb passat megane gibi arabalar size kendinizi dayı gibi hissettirir hepsini kullanan birisi olarak
Ben de aynı fikirdeyim. B48 motorlu bi bmw alır geçerdim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,209,025
Üyeler
194,794
Son üye
Ebru29
Geri