valla aynı şekil bende tutuştum kurarken dönmüyodu bide baştaaynen uğraştırdı biraz monitör kırılcak diye korktum![]()
valla aynı şekil bende tutuştum kurarken dönmüyodu bide baştaaynen uğraştırdı biraz monitör kırılcak diye korktum![]()
Düşüyor genel olarak 300 lira farka değer mi ihtiyacın varsa değmez beklemeyeMerhaba fiyatı anlık 1200 Tl olmuş sizce bu fiyata alınır mı yoksa düşer mi ?
Masanın yan tarafına takmak çok daha avantajlı.Ben de kurdum güzel ama tam istediğim yere koyamiyorum. Masayı sıkıştırdımız kısmı en köşeye mi takmak lazım acaba
Tamam şuan direkt masanın yanına taktım okey olduMasanın yan tarafına takmak çok daha avantajlı.
hocam temuda destek kısmına belirttiği yazıyı yazarsan 200 tl veriyor o fiyata alabilirsin yineMerhaba fiyatı anlık 1200 Tl olmuş sizce bu fiyata alınır mı yoksa düşer mi ?
Monıtoru masaya bile değdirebiliyorsun o derece ınebılıyor.Arkadaşlar bu stand nasıldır? Monitörü en fazla ne kadar aşağı indirmeye müsade eder? Monitörü sabitledigimiz yerden daha aşağı iniyor mu
Teşekkür ederim. Kaçırmışım orayı satın aldım şimdi.hocam temuda destek kısmına belirttiği yazıyı yazarsan 200 tl veriyor o fiyata alabilirsin yine
reis öncedende en fazla bu fiyatlara iniyormuş zaten. baştaki indirimi yakalayabilseydik daha iyidi tabii987ye geliyor kuponla, değer mi daha indirim beklemeye gerek var mı?