aldım tam pişman oluyordum içimi rahatlattın iyidir inş iade ile uğraşmamAlalı 2 hafta oldu olmadı, mikrofon güzel,ses seviyesi eq yapınca güzel müzikte tatmin etti, dungle mıdır nedir onun bağlantısı da odadan wcye kadar gidiyorum arada 3 oda var, wc girip kapıyı kapattığım anda bağlantıyı kesiyor sonra direkt oto bağlanıyor yakınlaşınca benim hoşuma gitti tavsiye ederim 5350 TL'ye aldım
uygulamadan bildirim geliyor girip kazıyorsun bana 50 tl çıktıkazı kazanı tam olarak nasıl kullanıyoruz bilmediğim için soruyorum satın alırken mi seçenek çıkıyor
mobil uygulamadan mi bakmam lazım pcde gözüküyor mu ?uygulamadan bildirim geliyor girip kazıyorsun bana 50 tl çıktı![]()
ben razer kkullandım hocam blackshark v2x miydi hatırlamıyorum kablolu versyon o bana daha iyi gibi geldi mikrofon olarak arkadaşlarımın yorumlarıda bu yöndeydi neyse zaten almışsınız hocam çok kurcalamaya gerek yok hayırlı olsun güzel günlerde kullanın ama cs2 de vs. ses kasarken ses performansı hoşuma gidiyor yalan yok şarjıda iyi bir takıyorum unutuyorum yani şarj aletini sadece mikrofon ortalama ve şu uzağa gitme olayı var onlar sizin için pek önemli değilse gayet güzel kulaklıkinceleme / test videolarında mikrofon kaliteli gibi ses veriyordu
anladım teşekkür ederimben razer kkullandım hocam blackshark v2x miydi hatırlamıyorum kablolu versyon o bana daha iyi gibi geldi mikrofon olarak arkadaşlarımın yorumlarıda bu yöndeydi neyse zaten almışsınız hocam çok kurcalamaya gerek yok hayırlı olsun güzel günlerde kullanın ama cs2 de vs. ses kasarken ses performansı hoşuma gidiyor yalan yok şarjıda iyi bir takıyorum unutuyorum yani şarj aletini sadece mikrofon ortalama ve şu uzağa gitme olayı var onlar sizin için pek önemli değilse gayet güzel kulaklık
bana mobilden geldi hocam siteyi bilmiyorummobil uygulamadan mi bakmam lazım pcde gözüküyor mu ?
şahsen hoşuma gitti benimaldım tam pişman oluyordum içimi rahatlattın iyidir inş iade ile uğraşmam