❌İndirim Bitti! Gratis Tüm ürünlerde %75 İndirim

Kendi marka ürünlerinde geçerli oluyor genelde arkadaşlar bilginize.

az önce trendyoldan indirimle aldığım rexona roll on tane başı 69.75tlye geldi gratiste şuan 179tl indirimli hali ne olur kim bilir :D

ben biraz uzak olduğum için tavsiye isteyeceğim agalar erkek bakım ürünü olarak gratisten ne alınabilir?

bu parfümler dahil mi? kampanya sayfasında var dahil galiba
neredeyse bu parfümlerin tümünü (bazılarını farklı versiyonlarıyla) denedim önereceğim tek acqua di gio var gerisine para vermeye değmez ama bana sorarsan o parfüm de 10 bin tl edecek bir parfüm değil 5 para verilmez bunlara klon veya muadil bakmanı öneririm o paraya daha fazla çeşit alırsın

Gratis Kart ile zaten indirimde olan ürünlerde indirimi Gratis Kart kampanyası olmadan mı sağlayacaklar? Bilgisi olan var mıdır?

neredeyse bu parfümlerin tümünü (bazılarını farklı versiyonlarıyla) denedim önereceğim tek acqua di gio var gerisine para vermeye değmez ama bana sorarsan o parfüm de 10 bin tl edecek bir parfüm değil 5 para verilmez bunlara klon veya muadil bakmanı öneririm o paraya daha fazla çeşit alırsın
hocam klon veya muadil olarak ne önerirsiniz , kalıcılık konusunda iyi bir muadil marka var mı bildiğiniz (bargello , med vs.) parfümlerle hiç aram yok güzel koku almak istiyorum

alacaklarım eros 100ml 1.2k ve givency gentleman 100ml 1800 liraya geliyor muadiller 500-600 zaten alınmaz mı hocam

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,209,932
Üyeler
195,208
Son üye
orhxn
Geri