lütfen12k pc
80+
- Reaksiyon skoru
- 82
donanımlarım gayet iyi oyunda 1000 üstü fps alıyorum rx9070 r7 9700x işlemcim var. amdnin en son driverları inili hiç bir oyunda çökmüyor windowsun otomatik driver kurması falan engelli her şey hatta baya uğraştım bunla zamanında sorunsuz çalışsın diye pc. fakat valoranta giriyorum normal ekranda bile bi kaç süre geçtikten sonra donuyor ekran ve hiç bir şey işlemiyor pcye.güç açma tusundan kapatmak zorunda kalıyorum anca kapatıp açtıktan sonra düzeliyor. büyük ihtimalle amd software ile ilgili bir sorun çünkü yine denediğimde pcyi tekrar açtıgımda BEKLENMEYEN BİR SİSTEM HATASI NEDENİYLE VARSAYILAN PERFORMANS AYARLARI GERİ YÜKLENDİ dedi amd. sizce bu sorun neden oluyor aklınıza gelebilecek herşeyi denedim tpm açıp kapama. windowsun ayarları donanım hızlandırmalı gpu zamanlaması falan. ama amd ile ilgili hangi sürüme geçersem geceyim amd software için bu sorun devam ediyor chipset driverlarıda aynı şekil bu arada onlarıda denedim.biosuda bi kaç sürüm değiştirdim ama çözülmüyor manuelmi değiştirilmesi lazım acaba ekran kartının
yardımcı olursanız sevinirim