Havit Gamenote KB885L Red Switch Mekanik Oyuncu Klavyesi alınır mı??

Reaksiyon skoru
0
hocam bu klavyeyi şuanda aktif olarak kullanıyorum hissiyatı çok güzel ayrıca switch lerini sökebilir veya da değiştirebilirsin, uygulamasında renk paleti çok detaylı istediğin gibi ayarlayabilirsin fakat ingilizce klavye yani sesli harfler yok fotoğrafı yaklaştırırsan bunu fark edebilirsin eğerki zaten harflerin konumu ezberindeyse bir sorun yaşamıyorsun ayrıca macbookta destekliyor bana kalırsa 1300tl ye kesinlikle alınabilecek bir klavye ben 2 yıl önce 1200 e falan almıştım

hocam bu klavyeyi şuanda aktif olarak kullanıyorum hissiyatı çok güzel ayrıca switch lerini sökebilir veya da değiştirebilirsin, uygulamasında renk paleti çok detaylı istediğin gibi ayarlayabilirsin fakat ingilizce klavye yani sesli harfler yok fotoğrafı yaklaştırırsan bunu fark edebilirsin eğerki zaten harflerin konumu ezberindeyse bir sorun yaşamıyorsun ayrıca macbookta destekliyor bana kalırsa 1300tl ye kesinlikle alınabilecek bir klavye ben 2 yıl önce 1200 e falan almıştım
teşekkürler yorumunuz için. Biliyorum zaten ingilizce olduğunu benim için pek problem yok genel olarak çok güzel duruyor, sanırım piyasada havit markasına karşı çok önyargılar var.

teşekkürler yorumunuz için. Biliyorum zaten ingilizce olduğunu benim için pek problem yok genel olarak çok güzel duruyor, sanırım piyasada havit markasına karşı çok önyargılar var.
salı günleri olan indirimi bekleyebilirsin ama bu klavyenin orada hiç indirime girdiğini hatırlamıyorum

manyetik switch olan 1700 civarındaydı gecen indirimlerle

2k civarına cikabilirsen önerim akko fun 60 olur

Yourumunuz için teşekkür ederim. Havit markasının çoğu ürünü kötü evet ama bu modelini alan kişiler çok memnun gibi 4.7 gibi çok yüksek bir puanı var yüzlerce yorum üzerinde hemde. Birkaç forum sitesinede baktım ve oralardada kötü bir yorum görmedim. Önerdiğiniz klavyeye baktım ancak tam olarak bana uygun değil. Tam boyut bir klavye arıyorum ve görünüşü pek hoşuma gitmedi yorumları genellikle iyi ama çok kötü yorumlarda var ancak havit bir tık daha önde gibi teşekkürler.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

teşekkürler inceleyeceğim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,209,025
Üyeler
194,794
Son üye
Ebru29
Geri