En Ucuz Sistemi Bulmak İçin App Geliştirdim: enucuzsistem.com

Hocam tam olarak sorunu anlayamadım rica etsem biraz daha detaylı yazar mısınıız hemen düzelteyim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Geliştirmeye çalışıyorum değerli yorumunuz için de teşekkürler
Hocam taksit seçenekleri seçtiğinizde peşin fiyatı seçip birde hangi bankanın olduğunu seçtiğinde sadece peşin fiyatına taksitlileri gösteriyor hangi banka kartında taksit imkanı olduğunu filtrelemiyor

Hocam taksit seçenekleri seçtiğinizde peşin fiyatı seçip birde hangi bankanın olduğunu seçtiğinde sadece peşin fiyatına taksitlileri gösteriyor hangi banka kartında taksit imkanı olduğunu filtrelemiyor
Anladım hemen bakıp düzeltiyorum hocam

Anladım hemen bakıp düzeltiyorum hocam
Hocam bence son 1 2 haftadır site de ufak ufak sapıtmalar mevcut. Filtreleri algılamama durumu oluyor mesela 9070xt seçiyorum bana 5060lı kasa gösteriyor ve en düşük fiyat dediğimde sıralamıyor bazenleri. Dediğim gibi son 2 haftadır falan bu şekilde.

Çok güzel site. Sırf keyif olsun diye ara sıra hazır sistemlere bakıyordum, bu site çok iyi oldu. Hiç uğraşmadan kaydırırız aşağı doğru sistemleri. Tek sıkıntı şu benim gördüğüm, Ryzen 5 5500 içeren sistemleri seçmememe rağmen kasa içeriğinde R5 5500 olan sistemler de gözüktü listede. Bu bir sorun mu yoksa olması gereken bir şey mi bilemiyorum, site sahibi daha iyi bilir tabii.

Düzelttim hocam

Çok güzel site. Sırf keyif olsun diye ara sıra hazır sistemlere bakıyordum, bu site çok iyi oldu. Hiç uğraşmadan kaydırırız aşağı doğru sistemleri. Tek sıkıntı şu benim gördüğüm, Ryzen 5 5500 içeren sistemleri seçmememe rağmen kasa içeriğinde R5 5500 olan sistemler de gözüktü listede. Bu bir sorun mu yoksa olması gereken bir şey mi bilemiyorum, site sahibi daha iyi bilir tabii.
Hocam bence son 1 2 haftadır site de ufak ufak sapıtmalar mevcut. Filtreleri algılamama durumu oluyor mesela 9070xt seçiyorum bana 5060lı kasa gösteriyor ve en düşük fiyat dediğimde sıralamıyor bazenleri. Dediğim gibi son 2 haftadır falan bu şekilde.
Acikcasi baslarken bu noktaya bu kadar hizli gelecegini beklemiyordum. O yuzden son 2 haftada bazi seyleri hizlica revize etmem gerekti. Hem performans hem de ileride yeni ozellikler ekleyebilmek icin bircok kismi bastan yazdim.

Neyse ki geri bildirim verenler sayesinde ve bazen kendim test ederken fark ettigim sorunlari duzelterek siteyi final haline getirmeye calisiyorum. Herhangi bir sorunla karsilasirsaniz, sitedeki iletisim kismindan ya da buradan yazarsaniz cok sevinirim. Gelen geri bildirimlerin hepsini not alip mumkun oldugunca duzeltmeye calisiyorum. Destek olan herkese de ayrica tesekkur ederim 🙂
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hocam birde iki tane bankart var onada bence bi bakın size zahmet elinize sağlık bu arada
O cachede kalmış olabilir bir sonraki dalgada düzelmiş olucak hocam
eline sağlık +rep :D
Teşekkürler hocam

Son düzenleme:
Artik 3. duzeltmeyi atiyorum bugun 😄 Umarim filtreyle alakali sorunlar duzelmistir. Yine garip bir durum gorurseniz yazabilirsiniz, kontrol etmeye calisirim.

enucuzsistem.com

Merhabalar,
Hazır sistem veya tek tek parça aramayı kolaylaştırmak için geliştirdiğim enucuzsistem.com sitesini paylaşmak istedim.

🖥️ Ne yapıyor?
  • Hazır Sistem Karşılaştırma: 8+ mağazadan hazır sistem fiyatlarını tek sayfada görün, filtrelere göre sıralayın.
  • Özelleştirme Hesaplama: Bazı mağazalarda (İtopya, GamingGenTR gibi) sunulan RAM, GPU, SSD gibi özelleştirme seçeneklerini de hesaba katıyor. Yani "16GB RAM yerine 32GB seçersem fiyat ne olur?" sorusunun cevabını da görebilirsiniz.
  • Karşılaştırma & Favoriler: 5'e kadar sistemi yan yana kıyaslayın — işlemci, GPU, RAM, anakart, PSU puanlama ve renk kodlamasıyla. Beğendiklerinizi favorilere ekleyin.
  • Fiyat Takip & Alarm: Her ürünün fiyat geçmişi grafikle gösterilir. Fiyat düşünce e-posta bildirimi alabilirsiniz.
  • PC Toplama Sihirbazı: Bütçenize ve kullanım amacınıza göre otomatik sistem önerileri sunar.
  • Parça Sayfaları: İşlemci, GPU, RAM, anakart, SSD, kasa, soğutucu ve güç kaynağı — her parçanın ayrı ayrı fiyat karşılaştırma ve fiyat geçmişi sayfası var.
  • Taksit Hesaplama: Karşılaştırma ekranında banka/kart seçerek peşin fiyatına taksit veya vade farklı taksit hesaplaması yapabilirsiniz

Fiyat verileri düzenli olarak güncelleniyor. Öneri ve geri bildirimlerinize açığım. Siteyi kullanıp fikirlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim 🙏

Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle[]Alıntıyı görüntüle
Çok başarılı olmuş kral her siteden her ürün çeşit çok fazla mükemmel projen

Hocam pc toplamada ram sekmesinde laptop ramleri de çıkıyor, appi yeni gördüm elinize sağlık çok başarılı

Çok başarılı olmuş kral her siteden her ürün çeşit çok fazla mükemmel projen
Hocam pc toplamada ram sekmesinde laptop ramleri de çıkıyor, appi yeni gördüm elinize sağlık çok başarılı
Güzel yorumlarınız için çok teşekkürler
ne yazık ki pazar yerlerindeki ürünleri doğru kategoriye koymayınca bazı ürünler hatalı gelebiliyor zamanla daha nizami hale getirmeye çalışıyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,111
Üyeler
196,898
Son üye
Baryy
Geri