Ets2 online haksız yere ban yiyorum

bahtsizbedevi23

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,287
kanka bu tmp denilen lanet böyle bi platformda senin sürüştede sıkıntı var hakediyon sende

Suçum saz çalmakmış tertemiz sollamalar yapıyorum arada bir başımı kaşıyayım derken birilerine ufak dokunuyorum hemen videoya alıp banlatıyorlar.

Her video ayrı komik
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

kanka bu tmp denilen lanet böyle bi platformda senin sürüştede sıkıntı var hakediyon sende
Ya hakediyon değilde normal denebilir

bu yaptığına ban atılmayacaksa neye atılacak acaba? bi perma iyi gider aslında

Suçum saz çalmakmış tertemiz sollamalar yapıyorum arada bir başımı kaşıyayım derken birilerine ufak dokunuyorum hemen videoya alıp banlatıyorlar.

Tüm yaptığın hareketler kasıtlı istesen yapmazsın. Şunu yapmaktan ne zevk alıyosunuz anlamıyorum.Sonra chat e ana avrat sövünce biz ban yiyoruz.

O kadar kişi eşşek bir sen akıllısın
Hele bunun hiçbir objektif tarafı yok.

Tüm yaptığın hareketler kasıtlı istesen yapmazsın. Şunu yapmaktan ne zevk alıyosunuz anlamıyorum.Sonra chat e ana avrat sövünce biz ban yiyoruz.

O kadar kişi eşşek bir sen akıllısın
Hele bunun hiçbir objektif tarafı yok.
inanır mısınız bilmem ama kafa kafaya çarpışmalar kasıtlı değil diğerleri kasıtlı. oda mouse dpiı ve hassasiyeti çok yüksek hafif bir oturuşumu düzelttiğimde kontrolü bir anlığına kaybediyordum. diğerleri kesinlikle kasıtlı bazılarıyla bilerek uğraştım daha öncesinde onlar bana bulaşıyordu kendimce intikam alıyodum. sollama meselesine gelirsek tamamen keyfi bir şey calais yolunda kat kat fazlasını solladım ben 6ay ban yiyip 6 ayda bir online oynayan adamım

Prof.Dr. Abuzer Kömürcü nün gözlükleri ile kullanıyorsan kamyonu kazalar normal :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,944
Üyeler
197,089
Son üye
elmemu
Geri