20 Bin TL Sistem Tavsiyesi ?

RQZS

80+
Reaksiyon skoru
3
Bütçe
20000
20000 tl ye (oyun oynamak için rekabetçi oyunlar oynuyorum ama hikayeli oyunlarda oynamak isterim kaliteli şekilde)sistem dizmek istiyorum masaüstü, nvidia + ryzen tercihimdir, ikinci el parçada önerebilirsiniz.

20000 tl ye (oyun oynamak için rekabetçi oyunlar oynuyorum ama hikayeli oyunlarda oynamak isterim kaliteli şekilde)sistem dizmek istiyorum masaüstü, nvidia + ryzen tercihimdir, ikinci el parçada önerebilirsiniz.
r5 5600 + rtx 3060 kombosu iyi gider diğer parçalar keyfine kalmış

en mantıklı seçenek ikinci elden iyi sistemler toplamak ama şahsi fikrimi sorarsan ikinci el 10 k ya 3060 alacağına sıfır taksitli 16 ya 5060 8gb alırım 3 taksitli fln güzel düşüyor ikinci el 3060ti yi de güzel fiyata bulursun muhakkak ama ben yeni nesil 5bin serisi olması taraftarıyım yanına da r5-5500 veya 5600 onun dışında ddr4 sistemden ikinci el 8-8 16 veyahut 16-16 32 ama bu bütçeni aşar mantıklı olan 8-8 ama ilerde ram takarım diyorsan tek16 al diğer slot boş kalsın ilerde ikinci 16 yı alırsın ramler elinde patlamaz 4k lara kasa düşüyor ordan da sıfır kasa alırsın içi beni dışı seni yaksın son olarak yapabiliyorsan orta seviye anakart yapamıyorsan giriş seviyesi anakart düşürürsen bi ssd kalıyor onada bir tane ikinci elden 500gb ssd tamamdır bu iş

Forumun 2. El bölümünde o fiyat bandına yakın sistemler mevcut.Her parça için test kargo riski ayrı ayrı almaktansa tek kişi ile muhatap olup çalışır halde slstem almayı daha mantıklı görüyorum.Yazın arkadaşa orta yolu bulun alın.

Geri