🔥İndirim 🔥LEGO 30692 Creator Noel Baba ile Baca Eğlencesi 135TL🔥

Bünyamina

80+ Platinum
Reaksiyon skoru
8,293
aldım, hatta nereden attın bunu üstüne bir kaç tane uygun technic model ekledim

100TL bandında olunca dayanamayıp paylaşıyorum. İyi fiyat ya. :hoba:

Lego delisiyim bi tık valla çok güzel oldu sağol hocam. Şunu aldım bide onunda fiyatı güzel;

Lego delisiyim bi tık valla çok güzel oldu sağol hocam. Şunu aldım bide onunda fiyatı güzel;
İyi yapmışsın ne güzel. Lego severler derneğinin üyesi olarak açılmamış bir sürü lego setlerim var mesela. :D
@Loky hocamızda bu işlerin duayenlerinden olur.

Hocam yaş 25 ama sipariş ettim yav bizimkiler çocukmuşum gibi bakıyorlar nedense bu legoları sadece çocuklar yapıyor onlara göre.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Başka var mı 🤣
Bana da öyle bakıyorlar fakat zamanla alışacaklardır. Yazın neredeyse gün aşırı paylaşırdım devamlı gelirdi böyle 100tl civarına da şu anda tek tük.

Bana da öyle bakıyorlar fakat zamanla alışacaklardır. Yazın neredeyse gün aşırı paylaşırdım devamlı gelirdi böyle 100tl civarına da şu anda tek tük.
Şu darth vader'a göz koydum da 2500 de çok ya

ben 33 yaşındayım, yaşla alakası yok pek :D
İşte aileler için var hocam 🤣 lüzumsuz para diyorlar bizim milletimizde hobi anlayışı yaşlı bireylerimiz de yok maalesef.

Şu darth vader'a göz koydum da 2500 de çok ya

İşte aileler için var hocam 🤣 lüzumsuz para diyorlar bizim milletimizde hobi anlayışı yaşlı bireylerimiz de yok maalesef.
Bu figürü kasım aralık gibi 300-400Tl civarına almıştık. Ben banka kampanyası denk getirip çok daha uyguna almıştım yanında mandalorian ile birlikte. :D

Geri