🔥İndirim KTC H27T22C 27" 1 ms 2K IPS 180 Hz Oyuncu Monitörü 6.849 TL

ne gibi sorunları var hocam bilginiz var mı ?
panel renk gamutu aşırı sarımtırak gelmişti bana pek beğenemedim her türlü ayarı da denemiştim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ne dersiniz monitör hakkında kullanan bilen varsa
ben kullanıyorum malzeme kalitesi iyi, paneli bariz orta segment panellerin üstünde hatta ben çok övülen lenovodan daha iyi panele sahip olduğunu düşünüyorum (oda güzeldi) bu ürünün bence tek sorunu kalite kontrol bu yüzden de uyguna satıyorlar 1 tane stuck piksel çıktı 6k civarına geldiği için sorun etmedim. Yükseklik ayarsız olması sorun yaratır diye düşünüyordum ayağını da iyi yapmışlar yükseklik ölçüsü tam olması gereken şekilde

Bu hafta teknoklik satıcısından 2 defa aldım 2 sinde de ölü pikselli geldi iade ettim daha saldım bu monitörü alırım uğraşırım diyen arkadaşlar varsa denesin şansını. Bu satıcı başka satıcı ama bundan da hyprx cloud 3 s almıştım orjinal bandrolü yerine siyah band çekip yollamışlar muhmtelen açılmış kutuydu.

2K monitör alacağım 8’e kadar çıkabilirim. Ne alınabilir sizce?

Geçenlerde biri ''ölü pikselli monitörleri kendi aranızda dönüp duruyorsunuz'' yazmıştı bu monitör için o yüzden alıp almama konusunda çok kararsızım. Kullanan eden varsa aydınlatabilir mi bizi?
Aslında anlaşılsın diye iade etmeden önce hepimizin anlayacağını bir yere işaret bırakmak lazım. Güç tuşunun arkasına ufak nokta felan.

Ktc de 1 ms gtg olmuyor hep testlerde sikintili . Aoc veya xiaomi monitorlere bakin onlar 1 ms gtg yakaliyorlar gercekte

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,164
Üyeler
196,904
Son üye
0Atilla9
Geri