panel renk gamutu aşırı sarımtırak gelmişti bana pek beğenemedim her türlü ayarı da denemiştimne gibi sorunları var hocam bilginiz var mı ?
ben kullanıyorum malzeme kalitesi iyi, paneli bariz orta segment panellerin üstünde hatta ben çok övülen lenovodan daha iyi panele sahip olduğunu düşünüyorum (oda güzeldi) bu ürünün bence tek sorunu kalite kontrol bu yüzden de uyguna satıyorlar 1 tane stuck piksel çıktı 6k civarına geldiği için sorun etmedim. Yükseklik ayarsız olması sorun yaratır diye düşünüyordum ayağını da iyi yapmışlar yükseklik ölçüsü tam olması gereken şekildeNe dersiniz monitör hakkında kullanan bilen varsa
Aslında anlaşılsın diye iade etmeden önce hepimizin anlayacağını bir yere işaret bırakmak lazım. Güç tuşunun arkasına ufak nokta felan.Geçenlerde biri ''ölü pikselli monitörleri kendi aranızda dönüp duruyorsunuz'' yazmıştı bu monitör için o yüzden alıp almama konusunda çok kararsızım. Kullanan eden varsa aydınlatabilir mi bizi?
Ben bakmaya başladım bir süre gireceğini sanmıyorumKTC monitörlerin sıcak fırsatlara girme sıklığına hayranım.