SeNNurki
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 473
o sıra hardcore kart bilgileri ile almaya çalışan ben@Michael_Scofield hocamın konusunda uzun uzun bu konu geçti zaten ki alanların çoğu garantipay kullandığını söyledi
o sıra hardcore kart bilgileri ile almaya çalışan ben@Michael_Scofield hocamın konusunda uzun uzun bu konu geçti zaten ki alanların çoğu garantipay kullandığını söyledi
Haydaa incehesap neler yapiyor öyle kulaklığı aldık bakalım bunda ne olacakİncehesap geçen haftaki 1TL kulaklık indiriminden sonra herhalde "iyi ter attık beyler, her hafta yapalım bunu" demiş. Bu sefer de gece 01.00'de 1.000 stoklu 1TL'ye klavye geliyor. Yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim.
Alıntıyı görüntüle
İncehesap sitesinde olur ama boşa umutlanmayan ihtimaller aşırı düşükincehesabın sitesinde mı satılacak yoksa başka bir yerde mi
Rakip eleme AltanSatın almak ile uğraşmam, site çöküp saç baş yolduracaktır. Yine de mısırımı alıp yerimi kapıyorum.![]()
Bu sefer 1000 adet demişİncehesap sitesinde olur ama boşa umutlanmayan ihtimaller aşırı düşük
aynen öyle. 00:58'de siteye sorunsuz hızlı şekilde erişebiliyor iken 00:59'da bir anda siteye erişim kesilmişti, şüphe uyandırıcı bir durum.Ben bu filmi daha önceden izledim. Önce siteye giriş yapılamayacak, daha sonra indirim bitince site aniden normale dönecek. Bu tiyatroda kim oynayacaksa şimdiden hayırlı olsun.
Hawk , James Donkey gibi markaların lansman fiyatı 1000 TL olan bir ürün olacak bence ama bir ihtimal hk220bw olabilir.Modeli tahmin eden varmı aramızda
Bende bunu sorcaktım modeli önceden bulursak iyi .Modeli tahmin eden varmı aramızda