gaming gecesi sayfasında gözüküyor da çökmüş oluyo site erkenden ekleyemezsen alamıyorsun zaten1.00 olduğunda nasıl anlıyoruz hangi klayve olduğunu sitede direkt gözüküyor mu yoksa klayve kısmından mı bulmamız gerekiyor
hocam 1k olacağı nerde yazıyor ben baktım göremedim sadece 1000 stok yazıyor1000TL değil ki o
Sırf indirim kaplanı 1000 TL dedi diye herkes 1000 TL diyor ama ben de resmi bir açıklama veya yazı göremedim 1000 TL ile ilgili.hocam 1k olacağı nerde yazıyor ben baktım göremedim sadece 1000 stok yazıyor
Anladım hocam sağolasınSırf indirim kaplanı 1000 TL dedi diye herkes 1000 TL diyor ama ben de resmi bir açıklama veya yazı göremedim 1000 TL ile ilgili.
İnstada birisi yorum atmış ona cevap olarak 1000TL yazmışlar ama hangi post bilmiyorum burada paylaşmışlardı.hocam 1k olacağı nerde yazıyor ben baktım göremedim sadece 1000 stok yazıyor
ya ürünü biliyordu yanlışlıkla 1000tl olduğunu belirtti yada 1000 stok yazısından kafası karıştı 1000tl gibi düşündü yazdıindirim kaplani 1000tl infosunu kaldırmış
Niye garanti payGarantipay kullanan 1000 kişiye şimdiden hayırlı olsun.
Aaa bu denenir bak.İncehesap geçen haftaki 1TL kulaklık indiriminden sonra herhalde "iyi ter attık beyler, her hafta yapalım bunu" demiş. Bu sefer de gece 01.00'de 1.000 stoklu 1TL'ye klavye geliyor. Yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim.
Alıntıyı görüntüle