Bu Bilgisayar Alınır Mı /Darboğaz/ Olur Mu?

Reaksiyon skoru
1
ekteki bilgisayar darboğaz olur mu alınır mı

Ekler

• 112.webp
    112.webp
    43.2 KB · Hit: 138
kral olcağını düşünmüyorum ama ben intel ekran kartından çekiniyorum biraz mesala crimson desert çıktığında bu karta destek vermemişti destek getirdilermi bilmiyorum

yerinde olsam 2. el toplamayı denerdim ozaman kat kat daha iyi bi sistem kurarsın ama 0 istiyorum diyosan ona diyebileceğim bişey yok
2. ele uğraşmak istemiyorum ve bilgimde yok dolandırılırım büyük ihtimalle diye düşündüm
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ekran kartı çöp işlemci çöp.
ne alamlıyım o zaman bu bütçeye
5050yi ve 4060 ı geçiyor ekran kartı
2. el almak istemiyorum

2. ele uğraşmak istemiyorum ve bilgimde yok dolandırılırım büyük ihtimalle diye düşündüm

ekran kartının performansı var orda bi sıkıntı yok zaten ama üstede yazdım crimson desert mesela intel ekran kartlarına destek vermedi yani yeni çıkan oyunlarda böyle bi risk olabilir

Kim dedi geçiyor diye yanına orta üst seviye işlemci ile anca geçiyor bu kart stabil değil düşük işlemciler ile verimli çalışmıyor.

Kim dedi geçiyor diye yanına orta üst seviye işlemci ile anca geçiyor bu kart stabil değil düşük işlemciler ile verimli çalışmıyor.
youtubedeki testlerde geçtiği için dedim
yani benim işlemcim düşük kalır ekran kartına o yüzdenmi alınmaz

ekran kartının performansı var orda bi sıkıntı yok zaten ama üstede yazdım crimson desert mesela intel ekran kartlarına destek vermedi yani yeni çıkan oyunlarda böyle bi risk olabilir
Crimson Desert, 1.03.00 yamasıyla (Nisan 2026) resmi Intel Arc GPU desteği
bilmiyorum yeni oyunlarda olur mu diye ama intel ekran kartında büyürse desteklerle diye düşnüüyorum

bütçemi o kadar çok çıkarabileceğimi düşenemiyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,215,936
Üyeler
196,858
Son üye
utku7
Geri