cssilicisi
80+
- Reaksiyon skoru
- 1
alınmazekteki bilgisayar darboğaz olur mu alınır mı
niyealınmaz
Ekran kartı çöp işlemci çöp.
yerinde olsam 2. el toplamayı denerdim ozaman kat kat daha iyi bi sistem kurarsın ama 0 istiyorum diyosan ona diyebileceğim bişey yok
2. ele uğraşmak istemiyorum ve bilgimde yok dolandırılırım büyük ihtimalle diye düşündümyerinde olsam 2. el toplamayı denerdim ozaman kat kat daha iyi bi sistem kurarsın ama 0 istiyorum diyosan ona diyebileceğim bişey yok
ne alamlıyım o zaman bu bütçeyeEkran kartı çöp işlemci çöp.
ekran kartının performansı var orda bi sıkıntı yok zaten ama üstede yazdım crimson desert mesela intel ekran kartlarına destek vermedi yani yeni çıkan oyunlarda böyle bi risk olabilir2. ele uğraşmak istemiyorum ve bilgimde yok dolandırılırım büyük ihtimalle diye düşündüm
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
ne alamlıyım o zaman bu bütçeye
5050yi ve 4060 ı geçiyor ekran kartı
Kim dedi geçiyor diye yanına orta üst seviye işlemci ile anca geçiyor bu kart stabil değil düşük işlemciler ile verimli çalışmıyor.2. ele uğraşmak istemiyorum ve bilgimde yok dolandırılırım büyük ihtimalle diye düşündüm
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
ne alamlıyım o zaman bu bütçeye
5050yi ve 4060 ı geçiyor ekran kartı
youtubedeki testlerde geçtiği için dedimKim dedi geçiyor diye yanına orta üst seviye işlemci ile anca geçiyor bu kart stabil değil düşük işlemciler ile verimli çalışmıyor.
https://www.sinerji.gen.tr/sinerji-...nership&utm_campaign=enucuzsistem_partnership istersen bu pcyede bi bak bu daha iyi gibi geldi banayoutubedeki testlerde geçtiği için dedim
yani benim işlemcim düşük kalır ekran kartına o yüzdenmi alınmaz
Crimson Desert, 1.03.00 yamasıyla (Nisan 2026) resmi Intel Arc GPU desteğiekran kartının performansı var orda bi sıkıntı yok zaten ama üstede yazdım crimson desert mesela intel ekran kartlarına destek vermedi yani yeni çıkan oyunlarda böyle bi risk olabilir
bütçemi o kadar çok çıkarabileceğimi düşenemiyorumhttps://www.sinerji.gen.tr/sinerji-...nership&utm_campaign=enucuzsistem_partnership istersen bu pcyede bi bak bu daha iyi gibi geldi bana