🔥İndirim AKKO Monsgeek Fun60 Pro Black He Glare MNYTK 8kHz Kablosuz HT Swap TR 1799 TL

GGbaba

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,633
https://www.koctas.com.tr/akko-mons...wap-turkce-mekanik-gaming-klavye/p/5003329468
Beyazıda varmış ekledim konuya.
Kaplan paylaşmış.

2li alımda world payle ödediğiniz senaryoda 550TL woldpuan kampanyası var @elemin bildirdi.
1778263970725.webp

1778263411938.webp

bu da incelemesi

Son düzenleme:
yapı krediyle 3.5k ya 550 world puan veriyor 2 tane alınabilir aslında

Maxını 1 yıl önce 2.2k ya almıştım memnunum alacaklar varsa kaçırmasın

beyazını kullanıyorum 3-4 aydır güzel kalvye tek sıkıntısı usb ile bağladığınız zaman windoıws tuşu çalışmıyor bazen usb modundayken mac moduna alıp usb geçince çalışıyor ama saçma. rgbsi çok yetersiz özellikle beyaz olanın bu nasıldır bilemem.

beyazını kullanıyorum 3-4 aydır güzel kalvye tek sıkıntısı usb ile bağladığınız zaman windoıws tuşu çalışmıyor bazen usb modundayken mac moduna alıp usb geçince çalışıyor ama saçma. rgbsi çok yetersiz özellikle beyaz olanın bu nasıldır bilemem.
Klavyeyi ilk açtığında eşleştirmen gerek ve win modunda çalıştırman gerek. Bende kullanıyorum sorunsuz ve siyah rengi keycapsler şeffaf olduğu için rgbsi daha kuvvetli.

Klavyeyi ilk açtığında eşleştirmen gerek ve win modunda çalıştırman gerek. Bende kullanıyorum sorunsuz ve siyah rengi keycapsler şeffaf olduğu için rgbsi daha kuvvetli.
bt ile bağlayım anlamadım nasıl yapıcam

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,209,800
Üyeler
195,165
Son üye
idrwin
Geri