XanthiN
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 1,699
Kasım'dan beri 7 ay geçti, 7 aydır sırtına kırbacı vura vura kullanıyorsundur. Dert etme yine iyi fiyata almışsın.kasımda 15150 den çaktılar bana bunu valla
Kasım'dan beri 7 ay geçti, 7 aydır sırtına kırbacı vura vura kullanıyorsundur. Dert etme yine iyi fiyata almışsın.kasımda 15150 den çaktılar bana bunu valla
zaten 6 taksit almıştım hocam valla tam dediğin gibi kullanıyorumKasım'dan beri 7 ay geçti, 7 aydır sırtına kırbacı vura vura kullanıyorsundur. Dert etme yine iyi fiyata almışsın.
bende zararda mıyım bilemedim. itopyadan box verrsiyon 14e aldım ama 5 taksitseninki iyiymiş ben 2 hafta önce aldım iade süresi 2 gün geçti1.5k zarar nerden baksan
14400' e de alınır.aga kart bilgilerini girerken tükendi yav ihtiyacda vardı kac gündür indirim yakalamaya calısıyom peki alternatif 9700x alınır mı
nası yandı kankaBunu 14800' e mi ne almıstım yandı işlemci sonra bu fiyata almıstım güzeldi. Bunun yerine bu fiyatta bile 9700X önerenler gelmeden alanlara h.o
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
14400' e de alınır.
2400 TL fark bence cok az
ama 1440p olacak cok farketmez diye düsündüm düsük alırsam daha iyi olur diyeBunu 14800' e mi ne almıstım yandı işlemci sonra bu fiyata almıstım güzeldi. Bunun yerine bu fiyatta bile 9700X önerenler gelmeden alanlara h.o
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
14400' e de alınır.
2400 TL fark bence cok az
iGPU' ya curve optimizer ile +20mV verdim sistem bida açılmadı CPU kısadevreye düştü. Şans bile denir bunanası yandı kanka