Sadece ekran kartı stoklara girdiği an o fiyattan geldi sistem değil bi kaç hafta oluyorne zaman almıştınız bide öyle bir sistem tahmini ne zaman gelir 1 ay içerisinde almayı düşünüyorum ben
Sadece ekran kartı stoklara girdiği an o fiyattan geldi sistem değil bi kaç hafta oluyorne zaman almıştınız bide öyle bir sistem tahmini ne zaman gelir 1 ay içerisinde almayı düşünüyorum ben
Ekran istiyorsanız Lian Li daha mantıklı seçenek.Nzxt h7 flow almıştım 3600 e lian li 207 gelmiş 3999 a sizce iade edip lian li mi alsam karar veremedim
60-70k civarı alınacak kasa var mı alacağım da
Nvidia 5060 ya da 5070li olursa iyi olur rx6650xt kullanıyorum 4 yıldır değiştirmek istiyorumyapıştır geç ama anakart ile soğutucu değiş bence![]()
Fenix Gold | AMD Ryzen 5 7500X3D | 16 GB DDR5 | Powercolor RX 9070 XT 16 GB | 1 TB SSD OEM Paket - incehesap.com
Fenix Gold | AMD Ryzen 5 7500X3D | 16 GB DDR5 | Powercolor RX 9070 XT 16 GB | 1 TB SSD OEM Paket fiyatını ve özelliklerini görmek için hemen incehesap.com'u tıklawww.incehesap.com
9070xt söylediğin iki karttanda iyi saçma driver sorunlarından korkuyorsan son modellerde çok az görülüyorNvidia 5060 ya da 5070li olursa iyi olur rx6650xt kullanıyorum 4 yıldır değiştirmek istiyorum
ekran önemli değil ya genel olarak kasa performansı birde nzxt beyaz indirimdeydi beyaz aldım ama sistem siyah lian li siyah indirimde ondan bilemedim hocamEkran istiyorsanız Lian Li daha mantıklı seçenek.
https://www.incehesap.com/majesty-bronz-oem-paket-fiyati-43300/ bikaç değişiklik yapılırsa güzel gibi duruyorNvidia 5060 ya da 5070li olursa iyi olur rx6650xt kullanıyorum 4 yıldır değiştirmek istiyorum
240mm sıvı soğutma kullanıyorum (Ryzen 7 7700) Boşta 35-38 derece yükte 50-55 civarında. Açıkcası üç beş fazla verip 360 alsaydım diyorum biraz daha serin çalışsın diye. Düşünceniz serin çalışsın diyorsanız o bütçede hava soğutma alın derim.Arkadaşlar, şu 240mm sıvı soğutucu 1899 TL'ye düşmüş. 7600x işlemcim var, Peerless Assassin almayı düşünüyordum. Ekstra elimde Noctua fanları var, onları takacaktım ama 1899 TL'ye bu sıvı soğutucu hava soğutucudan iyi olur mu?
![]()
Segotep BeVere 240 ARGB Beyaz Sıvı İşlemci Soğutucusu (AM5 ve LGA1700 Uyumlu) - incehesap.com
Segotep BeVere 240 ARGB Beyaz Sıvı İşlemci Soğutucusu (AM5 ve LGA1700 Uyumlu) fiyatını ve özelliklerini görmek için hemen incehesap.com'u tıklawww.incehesap.com
Lian li o zaman hocam, beyaz kasaya siyah sistem bilemedim. Lian lide RGB var, daha küçük kompakt bir kasa h7 flowa göre. Boyut da farklı yani karar vermede o da yardımcı olur.ekran önemli değil ya genel olarak kasa performansı birde nzxt beyaz indirimdeydi beyaz aldım ama sistem siyah lian li siyah indirimde ondan bilemedim hocam