Farklı Yenileme Hızına Sahip Monitörlerin Kullanımı

Hadicanmsnde

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
447
Arkadaşlar merhaba görselde ki gibi bir setup kurdum. 1. monitör Samsung G6 360hz oled 2. monitör milattan önce kalma VGA çıkışlı bir monitör.
Sorum şu
1. monitörde 360hz alırken 2. monitör normal 60hz de durur mu?
2. Monitörü Hdmı to VGA olarak bağlayacağım kasaya
Ekran kartı 5070

Ekler

• 312479f5-9e9d-404a-8be2-e76996fc6402.webp
    312479f5-9e9d-404a-8be2-e76996fc6402.webp
    84.4 KB · Hit: 19
Destekliyorsa 30 Hz bile durur problem olmaz direkt bağla gelişmiş görüntü ayarlarında monitörü seçip ayarını yaparsın 1. 2. Monitör sonrasında Hz ayarlari dağ sol konumu dikey yatay gibi

hocam şu soldaki o kadar çöp etmişki setup'ı. kaldır at vallahi :D gidersin 4-5k ya düşünce ince çerçeveli 144hz bir pivot alır koyarsın çok leş etmiş.

Konudan bağımsız sisteminiz çok şık duruyor hocam güle üle kullanın. Vizyonu olan adamları seviyorum. Klavye seçimi güzel olmuş kablolamayı da görünmeyecek bir şekilde yaparsanız tadından yenmez
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

hocam şu soldaki o kadar çöp etmişki setup'ı. kaldır at vallahi :D gidersin 4-5k ya düşünce ince çerçeveli 144hz bir pivot alır koyarsın çok leş etmiş.
Bence hiç sırıtmıyor. Boş duracağına kullansın arkadaş, oyun oynarken kick falan izler sarar yani hiç yoktan iyidir

Şuan idarelik kullanıyorum hocam ama değiştireceğim aklımda

Konudan bağımsız sisteminiz çok şık duruyor hocam güle üle kullanın. Vizyonu olan adamları seviyorum. Klavye seçimi güzel olmuş kablolamayı da görünmeyecek bir şekilde yaparsanız tadından yenmez

Bence hiç sırıtmıyor. Boş duracağına kullansın arkadaş, oyun oynarken kick falan izler sarar yani hiç yoktan iyidir
Teşekkür ederim güzel yorumlarınız için çok sağolun. Evet kick, YT Shorts falan izlerim. Ayrıca amatör olarak yayın açmayı düşünüyorum yorum gelirse chat takip ederim diye düşündüm. Evet kabloları gizlemem lazım fakat biraz zorlayacak kablolama konusunda aşırı acemiyim :D

Arkadaşlar merhaba görselde ki gibi bir setup kurdum. 1. monitör Samsung G6 360hz oled 2. monitör milattan önce kalma VGA çıkışlı bir monitör.
Sorum şu
1. monitörde 360hz alırken 2. monitör normal 60hz de durur mu?
2. Monitörü Hdmı to VGA olarak bağlayacağım kasaya
Ekran kartı 5070
ikinci monitörü kaldırırsan daha temiz bir görüntü olur masan küçükmüş zaten yerde açılır

ikinci monitörü kaldırırsan daha temiz bir görüntü olur masan küçükmüş zaten yerde açılır
Hocam yukarda yazdım amatör olarak yayın açmayı düşünüyorum chat takip etmek için bağladım.

hocam adam oled monitöre alışmış bende oled monitör kullanıyorum adamın göz zevki bu sefer içler acısı olacak :D yani ıps olması çabasından değil de çok kalın çerçeveli. hiç yoktan iyidir tabii ki de

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,209,319
Üyeler
194,942
Son üye
54efe1
Geri