Driver Bilgim SIFIR 0

Palvizarr

80+
Reaksiyon skoru
15
Bilgisayar özelliklerim bunlar ve bilgisayarımı cs de 200 fps ile oynamaktan yoruldum format attım sıfırdan hangi driver ları yükleyeceğimi bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim
Ekran görüntüsü 2026-05-09 114653.webp

Bilgisayar özelliklerim bunlar ve bilgisayarımı cs de 200 fps ile oynamaktan yoruldum format attım sıfırdan hangi driver ları yükleyeceğimi bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim
Alıntıyı görüntüle
Nvidia en güncel driveri kuracaksın işte :D
1778316609772.webp

bu sistemle 200 fps garip :D
hahaha evet ortada sıkıntı olduğunun bende farkındaydım temiz bir format attım bilgisayarın limitlerini zorlamak istiyorum o yüzden forum açtım
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Nvidia en güncel driveri kuracaksın işte :D
Alıntıyı görüntüle
:D hocam buunn farkındayım fakat başka ne kurabilirim ramin yada işlemcinin hepsini kullanmak için sınırları zorlamak istiyorum

hahaha evet ortada sıkıntı olduğunun bende farkındaydım temiz bir format attım bilgisayarın limitlerini zorlamak istiyorum o yüzden forum açtım
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

:D hocam buunn farkındayım fakat başka ne kurabilirim ramin yada işlemcinin hepsini kullanmak için sınırları zorlamak istiyorum
Bios ayarı çekmen lazım :D

Dakikası ile attım bios ayarları.

hepsini indirmem mi lazım ?!?
En üstteki chipset driver indir. Nvidia son sürüm driver kur. Bios güncel değilse güncelle bunları yaptıktan sonra bios ayarlarını yap nebi akgün anlatıyor.

Geri