Nvidia en güncel driveri kuracaksın işteBilgisayar özelliklerim bunlar ve bilgisayarımı cs de 200 fps ile oynamaktan yoruldum format attım sıfırdan hangi driver ları yükleyeceğimi bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim
Alıntıyı görüntüle
bu sistemle 200 fps garipBilgisayar özelliklerim bunlar ve bilgisayarımı cs de 200 fps ile oynamaktan yoruldum format attım sıfırdan hangi driver ları yükleyeceğimi bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim
Alıntıyı görüntüle
hahaha evet ortada sıkıntı olduğunun bende farkındaydım temiz bir format attım bilgisayarın limitlerini zorlamak istiyorum o yüzden forum açtımbu sistemle 200 fps garip![]()
Nvidia en güncel driveri kuracaksın işte
Alıntıyı görüntüle![]()
En Yeni Resmî NVIDIA Sürücülerini İndirin
PC'deki oyun deneyiminizi geliştirmek ve uygulamaları daha hızlı çalıştırmak için en yeni resmî NVIDIA sürücülerini indirin.www.nvidia.com
Bios ayarı çekmen lazımhahaha evet ortada sıkıntı olduğunun bende farkındaydım temiz bir format attım bilgisayarın limitlerini zorlamak istiyorum o yüzden forum açtım
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
hocam buunn farkındayım fakat başka ne kurabilirim ramin yada işlemcinin hepsini kullanmak için sınırları zorlamak istiyorum
Bios ayarı çekmen lazım
Dakikası ile attım bios ayarları.
www.asus.com
En üstteki chipset driver indir. Nvidia son sürüm driver kur. Bios güncel değilse güncelle bunları yaptıktan sonra bios ayarlarını yap nebi akgün anlatıyor.hepsini indirmem mi lazım ?!?PRIME A620M-K|Motherboards|ASUS Global
Discover cutting-edge PRIME A620M-K motherboard, packed with DDR5, PCIe 4.0, HDMI, Aura Sync & AI Noise Cancelation—transform your tech experience!www.asus.com
www.asus.com