Hangi Mönitörü Tercih Etmeliyim Neden?

Syv0x

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
195
ve ekstra öneriniz varsa alabilirim.

ve ekstra öneriniz varsa alabilirim.
NOT: 400hz biraz abartı ama ufak bir işlemci upgrade ile çıkabilirim ileride diye koydum 240hz+ okeydir.

lenovo 25-10

hocam ben rekabetçi oyunlar oynuyorum o yüzden en iyi görüntüyü verip en gecikmesi az olan model şuanlık tercihim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

diğer modellere göre renkleri daha mı iyi gösterir
sadece her gün deli gibi rekabet oynuyorsan tabii ki 1080p yüksek hz alın-video izliyorsan ve hikaye-simülasyon oyunlarını oynuyorsan kesin 2k tercih et ilerde ekran kartı yükseltince darboğaz yeme

sadece her gün deli gibi rekabet oynuyorsan tabii ki 1080p yüksek hz alın-video izliyorsan ve hikaye-simülasyon oyunlarını oynuyorsan kesin 2k tercih et ilerde ekran kartı yükseltince darboğaz yeme
rtx 5060 r5 5600 var ne yalan söyleyeyim hikayeli oyun ne zaman oynadım hatırlamıyorum en son :D sadece pivot olan güzel renk veren ve 240hz veya üstü bir monitör arıyorum

hocam ben rekabetçi oyunlar oynuyorum o yüzden en iyi görüntüyü verip en gecikmesi az olan model şuanlık tercihim

diğer modellere göre renkleri daha mı iyi gösterir
daha iyi gösterir diyemem ama daha f:p diyebilirim

Bütçe nedir? İtopyadan monitör satın almayın.

Bütçe nedir? İtopyadan monitör satın almayın.
max 10k ya kadar çıkabilirim dediğim gibi en temiz görüntü veren en gecikmesi az olanı istiyorum öncelik gecikmesi az olması. itopyadan neden monitör almayayım içime kurt düşürdünüz şuan

max 10k ya kadar çıkabilirim dediğim gibi en temiz görüntü veren en gecikmesi az olanı istiyorum öncelik gecikmesi az olması. itopyadan neden monitör almayayım içime kurt düşürdünüz şuan
Benim önerim bu ama bütçenizi aşıyor. Piyasada şuan 24.5 inc ve aynı zamanda 2K olan tek model. FPS içinde kullanabilirsiniz 320 HZ (OC) oluyor.
İtopyadan sorun yaşamamak için almayın çünkü satış sonrası destek vermiyorlar. 16 bin TL'lik bir monitör aldım AGON PRO - AOC markasına ait en üst serisi monitörde ölü pixeller ve arka panelde açıklık vardı kendilerine ilettim durumu mail ile yardımcı olmadılar. Sadece ups kargo ile çalışıyorlar kargonun istanbulda bile her ilçede şubesi yok. Bana diyor ki 25 gün sürecek inceleme süresi o sürede hem monitörsüz hem parasız incelemeyi bekleyeceğim bende THH başvurdum ve kazandım. Şimdide ellerinde monitör yok ücret iadesi verecekler muhtemelen. İlamlı icra başlatacağım misli ile değişim için. Bu tarz firmalara güvenip alışveriş yapmayın. Sinerji yine iade konusunda daha anlayışlı bir firma geçmişte ekran kartı iade ettim yada amazon, hepsiburada gibi firmalardan alacaksınız pazaryeri satıcısı bile olsa 14 gün iade hakkınız olacak.

Benim önerim bu ama bütçenizi aşıyor. Piyasada şuan 24.5 inc ve aynı zamanda 2K olan tek model. FPS içinde kullanabilirsiniz 320 HZ (OC) oluyor.
İtopyadan sorun yaşamamak için almayın çünkü satış sonrası destek vermiyorlar. 16 bin TL'lik bir monitör aldım AGON PRO - AOC markasına ait en üst seri monitörde ölü pixeller ve arka panelde açıklık vardı kendilerine ilettim durumu mail ile yardımcı olmadılar. Sadece ups kargo ile çalışıyorlar kargonun istanbulda bile her ilçede şubesi yok. Bana diyor ki 25 gün sürecek inceleme süresi o sürede hem monitörsüz hem parasız incelemeyi bekleyeceğim bende THH başvurdum ve kazandım. Şimdide ellerinde monitör yok ücret iadesi verecekler muhtemelen. İlamlı icra başlatacağım misli ile değişim için. Bu tarz firmalara güvenip alışveriş yapmayın.
Anladım çok teşekkür ederim yukarıda

AOC 25G4KUR 24.5" ve AOC 27G4ZR 27" 260Hz bu arasında kalmıştım sistemimde dediğim gibi hangisi daha mantıklı şuanlık sistemim 400fpsleri vermiyor ama ileriye dönük olması açısından mantıklı mı değil mi bilemedim

İtopyadan sorun yaşamamak için almayın çünkü satış sonrası destek vermiyorlar. 16 bin TL'lik bir monitör aldım AGON PRO - AOC markasına ait en üst serisi monitörde ölü pixeller ve arka panelde açıklık vardı kendilerine ilettim durumu mail ile yardımcı olmadılar. Sadece ups kargo ile çalışıyorlar kargonun istanbulda bile her ilçede şubesi yok. Bana diyor ki 25 gün sürecek inceleme süresi o sürede hem monitörsüz hem parasız incelemeyi bekleyeceğim bende THH başvurdum ve kazandım. Şimdide ellerinde monitör yok ücret iadesi verecekler muhtemelen. İlamlı icra başlatacağım misli ile değişim için. Bu tarz firmalara güvenip alışveriş yapmayın. Sinerji yine iade konusunda daha anlayışlı bir firma geçmişte ekran kartı iade ettim yada amazon, hepsiburada gibi firmalardan alacaksınız pazaryeri satıcısı bile olsa 14 gün iade hakkınız olacak.
niyetim amazondan almak zaten şuan

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,209,527
Üyeler
195,041
Son üye
Beerkzebub
Geri