RX 580 4GB EKRAN KARTIMI DEĞİŞTİRCEM

iiQuadrix

80+
Reaksiyon skoru
0
artık eski ekran kartımı değiştirmek istiyorum
parçalaım:

işlemci amd ryzen 7 2700x
anakart asus tuf gaming b450pro
güç kaynağı 650 80 plus

bu sisteme ne alabilirm alınabilcek en iyi ekran kartı nedir

parçalaım:

güç kaynağı 650 80 plus

Hangi oyunları oynuyorsun ve yakın zamanda sistemin kalanını değiştirme düşüncen var mı?

parçalaım:

güç kaynağı 650 80 plus

rx 6600 yada 6600xt yakışır hocam bütçen 6 7 arasındaysa

ben şuan lise 2 yim üniversiteye geçince sıfırdan pc toplmayayı düşünüyom
yakında subnautica 2 çıkacak onu almayı planlıyodum ancak ekran kartım gereksinimlerin çok arkasında kalıyor özellikle vram
ekran kartını değiştirdikten sonra belki işlemciyide değiştirebilirim veya ikisini birlikte değiştiririm babama bağlı bütçeside daha konuşmadım onla ama bilgisayarım 7 yıllık bu sene ekim gibi ram almıştım 64 gb tabi ucuz ken yeni çıkan oyunlara gereksinimler yetsin istiyorum

ben şuan lise 2 yim üniversiteye geçince sıfırdan pc toplmayayı düşünüyom
yakında subnautica 2 çıkacak onu almayı planlıyodum ancak ekran kartım gereksinimlerin çok arkasında kalıyor özellikle vram
ekran kartını değiştirdikten sonra belki işlemciyide değiştirebilirim veya ikisini birlikte değiştiririm babama bağlı bütçeside daha konuşmadım onla ama bilgisayarım 7 yıllık bu sene ekim gibi ram almıştım 64 gb tabi ucuz ken yeni çıkan oyunlara gereksinimler yetsin istiyorum

64GB ram yerine başta ekran kartını yükseltseniz daha iyiymiş, Sadece oyun için aldıysan rami satıp ekran kartı alabilirsin. Hatta babana masraf açmadan kendin bile halledebilirsin

Dün Rtx 5050 ekran kartı 11000’e, Ryzen 5 5600 de 5300’e düşmüştü bu ikisini alırsan istediğin her şeyi 1080p’de oynarsın hem de güncel teknolojili bir kartın olur.

2k monitör alabilirsen B580 de düşünebilirsin. O da 10000 TL civarında gidip geliyor

5600 işlemci + 6700XT iyi gidebilir bence bütçende.

1778405687481.webp
bunlar olurmu

B580 de alabilirsiniz.
O karta verilecek en maks para 11-12k. Fazlası zarar.

5600 işlemci + 6700XT iyi gidebilir bence bütçende.
Rami 32 ye düşürüp bu arkadaşın dediğini yapın derim. Ayrıca büyük ihtimal 2x32 dir o. Siz ikisinide satıp dual channel 32gb kullanın. Ddr4 te dual channel çok fark ediyor.

Kısaca : Rami satabilirsin. O parayla 5600+6700xt sonra da dual channel 2x16 yani ram.

Geri