Afacan Dennis
80+
- Reaksiyon skoru
- 166
https://www.vatanbilgisayar.com/zot...-oc-16gb-gddr7-256bit-dlss-4-ekran-karti.html daha indirimli olduğuda olmuştu fiyat fena değil değerlendirilebilir
Korkuyorsanız Galax , İNNO3D de bakabilirsiniz benzer bütçede.Memnum olan var mı? Zotac'ın 3080 ve 3080Ti modelleri ile hiç iyi anılarım olmadı. Düzgün bi 5080 alayım diyorum ama hala arayış içerisindeyim.
inno3d daha kotuKorkuyorsanız Galax , İNNO3D de bakabilirsiniz benzer bütçede.
Amazonda PNY 5080 69k düşüyor 9 taksit. Ne cw ne fan sesi inanılmaz serin kart ama 3 spot kaplıyor RGB yokMemnum olan var mı? Zotac'ın 3080 ve 3080Ti modelleri ile hiç iyi anılarım olmadı. Düzgün bi 5080 alayım diyorum ama hala arayış içerisindeyim.
Zotac ile INNO3D partner firmalar zaten. Alt ürünlerini bilmem 5080 ve 5090'larında Buhar odası var ve performansları gayet iyi. Bendeki 5090 inno3d x3 70 dereceyi geçmedi daha fanı %30'da tutuyorum maksimum.inno3d daha kotu
Zotac genel olarak SFF modellerde başarılı high end modellerine bakarsanız onlarda başarılı orta sınıf modelleri bazen yapamıyorlarMemnum olan var mı? Zotac'ın 3080 ve 3080Ti modelleri ile hiç iyi anılarım olmadı. Düzgün bi 5080 alayım diyorum ama hala arayış içerisindeyim.
markalar sadece Nvidia'nın yongalarına soğutma üretiyor. Bir seride kötü olan marka başka seride çok başarılı da olabilir. Hatta aynı seri içerisindeki modelden modele de değişebilir.Memnum olan var mı? Zotac'ın 3080 ve 3080Ti modelleri ile hiç iyi anılarım olmadı. Düzgün bi 5080 alayım diyorum ama hala arayış içerisindeyim.
bir defa denk geldim almamıştım, daha indirime sokmadı galiba, veya ben göremedimAmazonda PNY 5080 69k düşüyor 9 taksit. Ne cw ne fan sesi inanılmaz serin kart ama 3 spot kaplıyor RGB yok
bir defa denk geldim almamıştım, daha indirime sokmadı galiba, veya ben göremedim