Ön Ödemeli Kart Önerisi

yusuf544

80+ Silver
Reaksiyon skoru
866
SELAMÜN ALEYKÜM
Ön ödemeli kart ne önerirsiniz.şimdiye kadsr garanti sanal kart kullanıyordum 18 yaş altı olduğum için onuda kullanamıyorum artık.
Avantaj vs. Gerek yok güvenilir olsun yeter.
Bankaya gidip alabiliyormuyuz öyle bi imkan varmı.

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Ben nays kullanıyorum, işbankasına ait yeterli geliyor. Ama sanırım fiziki kartı yok ben sanalını kullanıyorum sadece.
Hocam mesela bankaya gidip ön ödemeli kart alınabiliyormu peki.

Banka kartları aslında ön ödeme kartlıdır. Eksi bakiye olayını aktif etmezseniz. Her bankaya gidip debit kart alabilirsiniz. İçerisine ne kadar atarsanız o kadar kullanabilirsiniz.
Papara tekrar aktif oldu ama ben kapandıktan bu yana tekrar kullanmadım ona da bir göz atabilirsiniz

Bildiğim kadarıyla bankaya bir aile ferdinle beraber giderek adına hesap kartı çıkarttırabiliyorsun. Kardeşimin öyleydi en son.

SELAMÜN ALEYKÜM
Ön ödemeli kart ne önerirsiniz.şimdiye kadsr garanti sanal kart kullanıyordum 18 yaş altı olduğum için onuda kullanamıyorum artık.
Nays önerebilirim

Normalde staj görüdüğüm için normal para kartım var ama ben böyle şeylere pek güvenmediğim için vermiyorum kart bilgilerini.
Bildiğim kadarıyla bankaya bir aile ferdinle beraber giderek adına hesap kartı çıkarttırabiliyorsun. Kardeşimin öyleydi en son.
Banka kartları aslında ön ödeme kartlıdır. Eksi bakiye olayını aktif etmezseniz. Her bankaya gidip debit kart alabilirsiniz. İçerisine ne kadar atarsanız o kadar kullanabilirsiniz.
Papara tekrar aktif oldu ama ben kapandıktan bu yana tekrar kullanmadım ona da bir göz atabilirsiniz

SELAMÜN ALEYKÜM
nays ama 18 yaşından küçüklerde veli onayı lazım

nays ama 18 yaşından küçüklerde veli onayı lazım
Direk velimin kimliğiyle yapıcam ozaman.
Peki bankaya gidip oradan çıkartma imkanımız varmı ön ödemeli kart.

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,209,504
Üyeler
195,029
Son üye
omer6n
Geri