❌İndirim Bitti! Mc Donalds Bugüne Özel Menü Alımında Mc Chicken Menü Hediye

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Uygunsuz Dil
Konuda bahsetmek istediğim konunun altında boykot boykot yazmaktansa millet ne yapıyorsa yapsın dışarıya vurup başkasını tilt etmesin, forumu forum olarak kullansın diye yazıyorum. Gelmiş niye rahatsız oldun İsrailli misin diyor :D

Mesajda kullandığım geri kafalı Filistin savunuyor diye değil forumu forum gibi kullanmıyorlar gelip olay çıkartıyorlar diye. Bunlar da biricik Filistinler'ine laf değdirtmiyor. Savaş çıksa gidecek sanki.

Hep din kardeşimiz diye diye ülkenin anası ağladı yıllardır, hepinize bravo dostlar.
adam haklı yukarda da dedigim gibi birini evine almazlar nakdi yardım yapmazlar ama burda savunurlar lan sizene adamlar kendi topragını sattı biraz kendi insanını düşünün o kadar iyilik timsaliyseniz , burda kafa s**meyin instadan cıkıyoruz burda da baslıyorlar bot gibi

adam haklı yukarda da dedigim gibi birini evine almazlar nakdi yardım yapmazlar ama burda savunurlar lan sizene adamlar kendi topragını sattı biraz kendi insanını düşünün o kadar iyilik timsaliyseniz , burda kafa s**meyin instadan cıkıyoruz burda da baslıyorlar bot gibi
Din kardeşlerini çok seviyorlarsa alsınlar bakalım Suriyeli Filistinli çocukları kendi evlerinde büyütsünler, ihtiyaçlarını gidersinler. Gidip maddi destek de versinler diyeceğim de zaten biz neye vergi ödüyorsak hepsi mültecilere transfer oluyor direkt :D Halkımız, milletimiz, hep birlikte başaracağız ayağına bize kökleyip duruyorlar.

Ataları 100 sene önce toprak sattığı için bugün o insanların gaddarca öldürülmesini nasıl haklı görebilirsiniz? Ne kadar vicdansızsınız. Bunu boykot tartışmalarından tamamen bağımsız bir şekilde ifade ediyorum.

O zaman neden gelip yorum yapıyorsun
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

yorum yapınca izliyor olmuyorsun sadece bunu belirtmek isterim.
Ne bu gerginlik reis lajdpwjdoskd

O zaman neden gelip yorum yapıyorsun
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

yorum yapınca izliyor olmuyorsun sadece bunu belirtmek isterim.
Ne yaptığımla alakalı yorum yaptım. Konu hakkında "bence X veya Y tarafı haklı, siz yanlış düşünüyorsunuz" tarzında bir yorumum ve taraf tuttuğum yok. Döndü dolaştı bana nasıl denk geldi anlamadım.

İllaha bir yorum yapacaksam şunu diyebilirim: Her Mc Donalds konusu açıldığında bu tartışmalar oluyor. Şu veya bu haklıdan ziyade, her 2 taraftan da insanlar forumda birbirine giriyor diye söylüyorum. Arada kalmamak için en iyisi bu tarz konularda hiç etliye sütlüye karışmamak olduğunu düşünüyorum.

Ataları 100 sene önce toprak sattığı için bugün o insanların gaddarca öldürülmesini nasıl haklı görebilirsiniz? Ne kadar vicdansızsınız. Bunu boykot tartışmalarından tamamen bağımsız bir şekilde ifade ediyorum.
birader insanların ölümüne biz göz yummuyoruz ki allah diye gördükleri baskanları yardımcı olmuyor biz napalım adamlar ülkeye malları sokuyor biz de kullanacagız tabi

Aynı yaşlı teyzeler gibi ezber şeyler söylemeye devam ediyorsunuz.

Kullandığın kartın bağlı olduğu şirketten elinde tuttuğun telefona kadar her şeyini sorsam %80'i bu senin bir kuruş vermem dediğin tarafın malıdır.
Xiaomi Troy kullanıyorum kanka

Xiaomi Troy kullanıyorum kanka
Kopartma kanka Troy'un ABD ile falan bağlantılı olmadığına ve tamamen Türkiye merkezli olduğuna mı inanıyorsun? Git bari en azından hisse ortaklarına ve destek veren kuruluşlara bak. Kartın yurt dışına kapalı olması tamamen diğer büyük şirketlerin bizi umursamaması ve hükümetin işine gelmesi.

birader insanların ölümüne biz göz yummuyoruz ki allah diye gördükleri baskanları yardımcı olmuyor biz napalım adamlar ülkeye malları sokuyor biz de kullanacagız tabi
Bir ürüne para odemiyorsaniz ürün siz oluyorsunuz hocam Google play harici bir yerden indirdiği de uygulamaya giriş bile yapamiyorsun MC Donalds dan alacakmisim hadi ya 3 tane nugget için bir de bilgilerimi mi gireceğim aurora store APK mirror Dan bile indirilmiyor olay bu Trendyol getir migros gibi yerlerde satsalar alırdık öyle zaten kar yapmıyor şirket reklam da yapmıyor belki alacağım kötü yorum gireceğim

Bir ürüne para odemiyorsaniz ürün siz oluyorsunuz hocam Google play harici bir yerden indirdiği de uygulamaya giriş bile yapamiyorsun MC Donalds dan alacakmisim hadi ya 3 tane nugget için bir de bilgilerimi mi gireceğim aurora store APK mirror Dan bile indirilmiyor olay bu Trendyol getir migros gibi yerlerde satsalar alırdık öyle zaten kar yapmıyor şirket reklam da yapmıyor belki alacağım kötü yorum gireceğim
hocam dediginiz dogru zaten ben ücretle satılan ürünler icin dedim fiziki malzemeler yiyecekler cihazlar vs

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Geri