20Bin Telefon Önerisi

kereemm

80+
Reaksiyon skoru
13
Bütçe
20000
20K civarında telefon arıyorum eğer taksit varsa 25K civarına da çıkarım.

Honor 18K civarıyken alınırdı ama şuan alınacağını düşünmüyorum arttı baya fiyatı, Samsung a56 uzun süre kullanımda sıkıntı çıkartır mı ?
Aktif olarak kullanıyorum a56 gayet güzel.kamera ve ekran önemliydi benim için o yüzden tercih ettim.tek sıkıntısı kronik sanırım yğksek sesde ufak bi hoparlörden cızırdıyor gibi ve sistem sesi açıkken klavye tuşlarına basınca da cız cız ediyor gibi (2. Söylediğim klavye sesini kapayınca sorun olmuyor) birtek benim böyle değil birkaö kişiye sordum onlarınkide öyleymiş onun harici gayet işimi görüyor.

gidipte tecno almayın 😂😂
a56 ve phone 3a iyidir
Yok hocam onu almayacaktım zaten. Adam atmış o kadar oda fikir sonuçta teşekkür ettim :D
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Aktif olarak kullanıyorum a56 gayet güzel.kamera ve ekran önemliydi benim için o yüzden tercih ettim.tek sıkıntısı kronik sanırım yğksek sesde ufak bi hoparlörden cızırdıyor gibi ve sistem sesi açıkken klavye tuşlarına basınca da cız cız ediyor gibi (2. Söylediğim klavye sesini kapayınca sorun olmuyor) birtek benim böyle değil birkaö kişiye sordum onlarınkide öyleymiş onun harici gayet işimi görüyor.
Kullanan birinden yorum almak güzel oldu teşekkür ederim, çok fazla etkileyeceğini düşünmüyorum o cızırtı sesinin.

A36 trendyolda ürün kuponuyla 18.500 civarına geliyor bi bak istersen

Geri