19.999tl20K civarında telefon arıyorum eğer taksit varsa 25K civarına da çıkarım.
İşlemci exynos, eskisi gibi kötü müdür bilmiyorumHonor 18K civarıyken alınırdı ama şuan alınacağını düşünmüyorum arttı baya fiyatı, Samsung a56 uzun süre kullanımda sıkıntı çıkartır mı ?
Bu bütçe de fazla telefon yok zaten bir kaç seçenek var, uzun süreli kullanımlara ve incelemelere göre karar vereyim o zaman.
gidipte tecno almayın20K civarında telefon arıyorum eğer taksit varsa 25K civarına da çıkarım.
Aktif olarak kullanıyorum a56 gayet güzel.kamera ve ekran önemliydi benim için o yüzden tercih ettim.tek sıkıntısı kronik sanırım yğksek sesde ufak bi hoparlörden cızırdıyor gibi ve sistem sesi açıkken klavye tuşlarına basınca da cız cız ediyor gibi (2. Söylediğim klavye sesini kapayınca sorun olmuyor) birtek benim böyle değil birkaö kişiye sordum onlarınkide öyleymiş onun harici gayet işimi görüyor.Honor 18K civarıyken alınırdı ama şuan alınacağını düşünmüyorum arttı baya fiyatı, Samsung a56 uzun süre kullanımda sıkıntı çıkartır mı ?
Yok hocam onu almayacaktım zaten. Adam atmış o kadar oda fikir sonuçta teşekkür ettimgidipte tecno almayın
a56 ve phone 3a iyidir
Kullanan birinden yorum almak güzel oldu teşekkür ederim, çok fazla etkileyeceğini düşünmüyorum o cızırtı sesinin.Aktif olarak kullanıyorum a56 gayet güzel.kamera ve ekran önemliydi benim için o yüzden tercih ettim.tek sıkıntısı kronik sanırım yğksek sesde ufak bi hoparlörden cızırdıyor gibi ve sistem sesi açıkken klavye tuşlarına basınca da cız cız ediyor gibi (2. Söylediğim klavye sesini kapayınca sorun olmuyor) birtek benim böyle değil birkaö kişiye sordum onlarınkide öyleymiş onun harici gayet işimi görüyor.