Araba Önerisi 2.5-2.7milyon Arası

hocam valla chr alırsanız küfür edersiniz çok vasat bir araç alfa romeoyuda binmek için almıyorsanız alınmaz ama binmek istiyorsanız kesinlikle başka alternatife bakmayın
Baktim sitesinden falan hocam chr yani cok gereksiz bir arac olmus diye yorumladim şimdi aile araci olduğu için babam alacak yani alfa romeo tutulan bir marka olmadigi icin herhangi satma durumunda elden hizli cikabilecek bir arac olmasi gerek.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

2 milyona staria hibrit satilirken daha iyi arac bulamazsiniz. ama suv şart ise yine hyundai ve kia gruplari ayni motor sanzimana sahip bakilabilir.

Sedan da olabilir hocam staria örnek link atabilirseniz sevinirim paketler acisindan bilgim olmadigi icin

Şimdi benim önerim absürt gelebilir ama Ford ranger
Böyle birsey alıp ilerleyen süreçte de f150 dönüşüm vs yaparak fena duran bir aracınız olabilir
Valla hocam aile arabasi olmasa hayal arabalarimdan da işte bizim aileye gitmez 😄

Hocam orda sorun şu araca kötü denmiyor o şekilde minibüs tipi bir araca ihtiyacı yok
Ah doğru bu arkadas atmisti

2 milyona staria hibrit satilirken daha iyi arac bulamazsiniz. ama suv şart ise yine hyundai ve kia gruplari ayni motor sanzimana sahip bakilabilir.

O tarz bir araca ihtiyacimiz yok hocam o yüzden sedan yada suv arac tercihimiz.

Kırmızı model y juniper :peepokalp::peepokalp::peepokalp:
Not: Notu şimdi gördüm.
Ah ah hocam aile elektirikliye yanassa elektirikli cok güzel modeller var.

Valla hocam aile arabasi olmasa hayal arabalarimdan da işte bizim aileye gitmez 😄

Ah doğru bu arkadas atmisti

O tarz bir araca ihtiyacimiz yok hocam o yüzden sedan yada suv arac tercihimiz.

Ah ah hocam aile elektirikliye yanassa elektirikli cok güzel modeller var.
İnanır mısın tam olarak benimde hayal arabam bide suv görünce aklıma direk geldi

Peki bu arkadasin attigi gibi hibrit 230bg tucson mu yoksa bi üst kasa makyajlanmis tucson mu 180 160 beygirlik versiyonlar mi mesela

İnanır mısın tam olarak benimde hayal arabam bide suv görünce aklıma direk geldi
Havalı duran arabalar ileride istiyorum 🤩🤩

Kitapcikta arabalarin kullanim omru 10 yil yaziyor. Sonrasi Allaha emanet olsa alinirda sonrasi turkiyedeki servislere emanet oldugu icin o kadar parayi arabaya verip fazlasini da vergi olarak vermek nasil bir aklin urunu artik gecmis ola

Arkadaşlar 2017 honda civic fc5ten gecis yapicaz 2.5 2.7 milyon arası suv sedan araç önerileri verebilirseniz seviniriz 100k km altı olmasi tercihimizdir.
Maks 2.8 milyon olabilir şimdiden teşekkürler.

Not: Elektrikli düşünmüyoruz.
O bütçede güzel bir 520i 1.6 6 silindir 2017 2018 alabilirsiniz biz bu aracı 4 sene kullandık genel anlamda gayet başarılı kilometre olarak 125 150 arası ideal bizim araç 185k km de radyatör patlattı onun dışında hafif agresif kullanımda sorun yaşatmadı yada 0 dolu paket chr de bakabilirsiniz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,215,954
Üyeler
196,862
Son üye
mercedesmandalina
Geri