Araba Önerisi 2.5-2.7milyon Arası

Reaksiyon skoru
19
Bütçe
2500000
Arkadaşlar 2017 honda civic fc5ten gecis yapicaz 2.5 2.7 milyon arası suv sedan araç önerileri verebilirseniz seviniriz 100k km altı olmasi tercihimizdir.
Maks 2.8 milyon olabilir şimdiden teşekkürler.

Not: Elektrikli düşünmüyoruz.

Arkadaşlar 2017 honda civic fc5ten gecis yapicaz 2.5 2.7 milyon arası suv sedan araç önerileri verebilirseniz seviniriz 100k km altı olmasi tercihimizdir.

toyota c-hr bayilerden fiyat alın sıfır alabilrisiniz

stelvio eğer o fiyatlara kaldıysa tabi bol bol dua edersiniz başka arabaya bakmayın bile baktım kalmış temizini bulup alabilirsiniz

stelvio eğer o fiyatlara kaldıysa tabi bol bol dua edersiniz başka arabaya bakmayın bile baktım kalmış temizini bulup alabilirsiniz
Hocam araba evet bayağı Güçlü güzel görünüyor ancak alfa romeo falan ülkemizde biraz az tutan bir araba satmak istedigimizde hemen satabilecegimiz bir araba değil açıkçası ve bu fiyatlara göre evet gücü var ancak iç tasarım olarak biraz geride kalmış en azından bizim bütçemizdekilerden bahsediyorum.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

toyota c-hr bayilerden fiyat alın sıfır alabilrisiniz
Hocam açıkçası görünüş ic mekan olarak falan pek begenemedim araci
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bizim baktigimiz araclar olarak suanlik tucson ve sportage falan bulunuyor

hocam valla chr alırsanız küfür edersiniz çok vasat bir araç alfa romeoyuda binmek için almıyorsanız alınmaz ama binmek istiyorsanız kesinlikle başka alternatife bakmayın

Şimdi benim önerim absürt gelebilir ama Ford ranger
Böyle birsey alıp ilerleyen süreçte de f150 dönüşüm vs yaparak fena duran bir aracınız olabilir

Youtube da andcetin diye bir kanal var çok bilgili birisi arabadaki kronik sorunlar sorunlumu değilmi vs. Diye bi o kanala bakın isterseniz.

Kırmızı model y juniper :peepokalp::peepokalp::peepokalp:
Not: Notu şimdi gördüm.

Geri