5070 Ekran Kartlarından Hangisini Almalıyım ?

babaayorgunn

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
278
5070 ekran kartı almayı düşünüyorum iki fanlı da olabilir üç fanlı da olabilir ama sıcaklık değerleri iki fanlı kartlarda biraz yüksek olduğu için üç fanlı model düşünüyorum. İki fanlı model mi almalıyım yoksa aşağıda attığım üç fanlı modellerden birini mi almalıyım konuyla alakalı bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilir mi ? Şimdiden teşekkürler

Ekler

• IMG_3803.webp
    IMG_3803.webp
    118.5 KB · Hit: 47
  • IMG_3804.webp
    IMG_3804.webp
    121.3 KB · Hit: 45
  • IMG_3805.webp
    IMG_3805.webp
    123.4 KB · Hit: 46
  • IMG_3806.webp
    IMG_3806.webp
    125.6 KB · Hit: 43
Hepsi aynı 1 i farklı o da gaming trio

vatanın paraf kampanyasını kullanarak alacağım. Bu yüzden vatandan almak zorundayım. Attığım kartlardan birini almam durumunda sizin attığınız karttan daha uygun bir fiyata gelmiş olacak. Bu durumu göz önünde bulundurarak hangisini önerirsiniz ?
Ventus normalde önermem ama ventus. Fazlasını gram haketmiyor 5070 gerçi bu fiyat bile kötü.

5070 ekran kartı almayı düşünüyorum iki fanlı da olabilir üç fanlı da olabilir ama sıcaklık değerleri iki fanlı kartlarda biraz yüksek olduğu için üç fanlı model düşünüyorum. İki fanlı model mi almalıyım yoksa aşağıda attığım üç fanlı modellerden birini mi almalıyım konuyla alakalı bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilir mi ? Şimdiden teşekkürler
En ucuz olan 3 fanlı model hangisiyse onu. Hepsinin performansı aynı zaten.

bende zotac var cok serin

aktif olarak Palit RTX 5070 Infinity 3 kullanıyorum zorlandığında 80 derecelere çıkıyor şuan güncel fiyat 34 k civarı indirimle 30 k civarına alınabilirse iyi bir ekran kartı.

Ventus normalde önermem ama ventus. Fazlasını gram haketmiyor 5070 gerçi bu fiyat bile kötü.
En ucuz olan 3 fanlı model hangisiyse onu. Hepsinin performansı aynı zaten.
bende zotac var cok serin
En pahalısının gaming trio olması gerekiyordu herhalde ben olsam onu alırdım
aktif olarak Palit RTX 5070 Infinity 3 kullanıyorum zorlandığında 80 derecelere çıkıyor şuan güncel fiyat 34 k civarı indirimle 30 k civarına alınabilirse iyi bir ekran kartı.
gaming trio 29k'ya geliyor. uzun süre yenilemeyeceğim için soğutma değerlerini göz önünde bulundurmak istiyorum. Üstte dediğim gibi vatandan almak zorundayım kartı

gaming trio 29k'ya geliyor. uzun süre yenilemeyeceğim için soğutma değerlerini göz önünde bulundurmak istiyorum. Üstte dediğim gibi vatandan almak zorundayım kartı
29K ya geliyorsa alınır.

Geri