Türk Halkı Mikrodenetleyici Kavramıyla Tanışıyor 101İşlemci sadece bilgisayarda yok tonca yerde var muhtemelen bilgisayar için değil
ryzen 3000 performansı verse mucize olurYerli Üretim İşlemci Üretime Hazır.
Beko Ve Yongatek İş Birliğiyle Geliştirilen Yerli İşlemcileri Bu Yıl Seri Üretime Geçmeşi Planlanıyor.Alıntıyı görüntüle
tm işte bende onu diyorumTürk Halkı Mikrodenetleyici Kavramıyla Tanışıyor 101
Ya abi bizim memleketden güzel bir şey çıkmıyor destek alsa güzel olacakYeni bir kumru vakası mı geliyor yoksa
TSMC üretiyorsa ne anlamı var ki? Ürettikleri şey bilgisayar işlemcisi değil zaten basit sistemler için geliştirilir orası tamam ama birkaç yıl önce haberlerde sağlam manşetlerle demediler mi Türkiye artık kendi litografi makinesine sahip diye? Üretsinler işte onunla da bir işe yarasın, Çin’e tüm dünya ambargo uyguladı litografi makinesi satışlarını durdurdu ama ona rağmen eldeki eski makineleri modifiye edip 5nm çip üretir hale getirdiler. Bizde doğru hatırlıyorsam şuan 65nm üreten makineler var onu Çin gibi geliştirmeyi veya daha iyi makinelere geçmeyi geçtim yeni alınmış olan makineyi bile kullanmıyoruz…Yerli Üretim İşlemci Üretime Hazır.
Beko Ve Yongatek İş Birliğiyle Geliştirilen Yerli İşlemcileri Bu Yıl Seri Üretime Geçmeşi Planlanıyor.Alıntıyı görüntüle