Oled Burning Problemi

yarkito12

80+
Reaksiyon skoru
0
OLED bir monitor izlemeyi düşünüyorum. Aklıma burdaki monitör var. Bu burning probleminden gerçekten çekiniyorum az buz bi para da vermiyorm sonuçta. Parlaklığı düşük tutarak uzun süreler kullanabilir miyim?

Onun haricinde sizce alınabilecek bir monitör mü?

Bunun aynı paneli kullanan XG27AQDMG versiyonu sorunluydu. Bu aynı modelin kaplaması değişmiş, portları güncellenmiş ve yakınlık sensörü eklenmiş versiyonu. Bunun 4k
versiyonu xg32ucwmg modelinde de bayağı bozulma ve yanma şikayeti var. Xg27aqwmg bunun tandem versiyonu onda bile şikayetler var. Riske girmek istemiyorsanız qd oled ömür açısından daha güvenilir gözüküyor. Görüntü kalitesi iyi ve önerebileceğim bir model olsa da riskli olduğunu düşünüyorum. Eğer çekiniyorsan ki öyle söylüyorsun bence bulaşma.

Sayfa 16:

Kaliteli markadan kaliteli mal aldıktan sonra sıkıntı olacağını sanmıyorum kaldı ki burn in garantisi de veriyor çoğu marka o yüzden çok da takmaya gerek yom aman monitörüm yanmasın diye en düşük parlaklığa almak da saçmalık olur, içinizden geldiği gibi rahat rahat kullanın ürününüzü bu kadar kasmaya gerek yok kaldı ki asus rog attığınız monitör sıkıntı çıkaracağını sanmam

OLED bir monitor izlemeyi düşünüyorum. Aklıma burdaki monitör var. Bu burning probleminden gerçekten çekiniyorum az buz bi para da vermiyorm sonuçta. Parlaklığı düşük tutarak uzun süreler kullanabilir miyim?

Onun haricinde sizce alınabilecek bir monitör mü?
Bende admes ile biten modeli var bu modelin 2. Si diye tanıtıldı ayni fiyata bulursan onu al

Geri