Bilgisayar almayı düşünüyorum fakat Bilgisayarlar hakkında yalnızca son 2-3 günde baktığım kadar çok az bilgiye sahibim ve izlediğim YouTube videolarından gördüğüm kadarıyla sistem almadan önce Forumdaki bilgi sahibi kişilerden yorum ve fikir almak önemliymiş
Ben incehesapta bulunan mortar silver(Mortar Silver | Intel Ultra 5 225F | 16 GB DDR5 | MSI RTX 5060 8 GB | 1 TB SSD OEM Paket)
hazır sistemin hem f/p olduğunu hem de ağır oyunları bile sorun çıkartmadan rahatça oynayabileceğim bir sistem olduğu kanaatine vardım ama belki 45-50k fiyat aralığında daha iyi sistemler bulan kişiler vardır
Kısaca sistemden beklentilerim şunlar:
-1TB'dan aşağı olmaması
-Darboğaz problemi olmaması
-İşlemciye veya ekran kartına çok yüklenen oyunlarda bile olabildiğince sorun çıkarmaması
-Sogutucunun çok sesli çalışması rahatsız eder
-Fiyat olarak 50k'yı aşsa bile çok az aşması
Ben incehesapta bulunan mortar silver(Mortar Silver | Intel Ultra 5 225F | 16 GB DDR5 | MSI RTX 5060 8 GB | 1 TB SSD OEM Paket)
hazır sistemin hem f/p olduğunu hem de ağır oyunları bile sorun çıkartmadan rahatça oynayabileceğim bir sistem olduğu kanaatine vardım ama belki 45-50k fiyat aralığında daha iyi sistemler bulan kişiler vardır
Kısaca sistemden beklentilerim şunlar:
-1TB'dan aşağı olmaması
-Darboğaz problemi olmaması
-İşlemciye veya ekran kartına çok yüklenen oyunlarda bile olabildiğince sorun çıkarmaması
-Sogutucunun çok sesli çalışması rahatsız eder
-Fiyat olarak 50k'yı aşsa bile çok az aşması