1 Tb M.2 Ssd Önerisi

AeTriat

80+
Reaksiyon skoru
90
Bütçe
6500
Arkadaşlar selamlar. Yeni bir sistem topladım , 1tb m2 ssd alacağım şimdilik.

Asıl amacım edit, 3d motion graphics vs yapmak, 2. amacım da oyun oynamak. Çok yüksek fiyatlı olmayan m2ssd ler önerir misiniz? Bütçem 6-7 bin tl

Sistem r9 9950x - rtx 5070 ti

Göz attım ancak o fiyata veren satıcı güvenilir m ibilmiyorum hiç duymadım. Güvenilir olan sinerji var biraz altta 8500tl ye çıkıyor fiyatı
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bu markayı bilmiyorum güvenilir mihocam?

Göz attım ancak o fiyata veren satıcı güvenilir m ibilmiyorum hiç duymadım. Güvenilir olan sinerji var biraz altta 8500tl ye çıkıyor fiyatı
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bu markayı bilmiyorum güvenilir mihocam?
1778474461917.webp

10 yıldız almış ve başarılı satıcı diyor sorun çıkacağını düşünmem ve lexar bilindik iyi bir markadır.

Lexar iyi markadir bilindik markadir. Drami yok. Zaten oyun oyniyacaksiniz 7000 e 1 tb dramli ssd kalmadi

2. El de fırsat kovala 4800e 2 gün açık kalmış 120gb veri yazılmış neredeyse sıfır kc3000 aldım

DRAM yok ancak NAND yongası sağlam bu yüzden sorun çıkmaz DRAM li ssd ararsanız bütçenizin uçması gerek :D
hmm anladım o render da kurgu edit yaparken çok fark edfer mi peki yapay zeka dramli olsun demişti ondan sordum

hmm anladım o render da kurgu edit yaparken çok fark edfer mi peki yapay zeka dramli olsun demişti ondan sordum
Yapay zeka doğru demiş dramli olması avantaj ancak dediğim gibi bütçeni biraz çıkarman gerekir. Kurgu edit yaparken çok fark etmez de dosya aktarımlarında fark eder :D

Yapay zeka doğru demiş dramli olması avantaj ancak dediğim gibi bütçeni biraz çıkarman gerekir. Kurgu edit yaparken çok fark etmez de dosya aktarımlarında fark eder :D
Anladım teşekkür ederim. Şimdilik uygun alıp ilerde yeni m2 alırım o şekilde çözerim. Bu aldığımı da ilerde sadece oyun dosyaları vs için kullanrım

Geri