yani hocam ben 4050dir 5050dir bu tarz ekran kartlarına hiç sıcak bakmıyorum açıkçası bana kalırsa biraz daha koy üstüne 5060lı al geç dahada ileriye dönük olur en azındanSelamlar dostlar,
İstişare etmek amaçlı bu konuyu açıyorum,
Autocadde çoğunlukla 2boyutlu ve nadiren 3boyutlu çizimler yapılacak
Alıntıyı görüntüle
bende 5050 var 8gb baya guzel performans alıyorum 6 gb olması bır tık sorun sadeceyani hocam ben 4050dir 5050dir bu tarz ekran kartlarına hiç sıcak bakmıyorum açıkçası bana kalırsa biraz daha koy üstüne 5060lı al geç dahada ileriye dönük olur en azından
(not:ben excalibur kullaniyorum almayin aldirtmayin saygılar)bende 5050 var 8gb baya guzel performans alıyorum 6 gb olması bır tık sorun sadece
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
uncharted 4 oynuyorum su aralar 130 fps full ayarlarda ama 6gb olsa muhtemelen 70 80 olurdu
https://www.gamegaraj.com/laptop/game-garaj-slayer-x5t-5060-intel-core-i5-14450hx/ vade farksız 3 taksıt var bence bu daha mantıklı kasasıda msı ın ıslemcıde bence ıntel daha ıyı amd ye kıyasla (laptoplarda) ben bu laptop un ömürlük oldugunu düşünüyorum.
Önerin var mı hocamyani hocam ben 4050dir 5050dir bu tarz ekran kartlarına hiç sıcak bakmıyorum açıkçası bana kalırsa biraz daha koy üstüne 5060lı al geç dahada ileriye dönük olur en azından
Hocam nerden bulabilirim5060 verirdim o paraya
Önerin ne olur hocamBüyük g.o.
Önerin nedir hocamG.o 50 bine 5060 alabilrdin.
Önerin nedir hocambüyük g.o
Önerin var mı hocam
Hocam nerden bulabilirim
Önerin ne olur hocam
Önerin nedir hocam
Önerin nedir hocam
12 GB ram eklerseniz çok iyi olur.Önerin nedir hocam