🔥İndirim Baseus Star Lord 20.000 Mah 22.5w Powerbank 999₺

1778487122862.webp

Ürünü Trendyol satıyor arkadaşlar. Tahminimce 2024 üretim falan gelecektir. Ama kapasitesi başarılı Baseus ürünlerinin. Tecrübe ile sabit.

Baseus gayet iyi markadır, satıcı da Trendyol'un kendisi alınabilir fiyatta. Elektronik kuponu gelirse bence beklenmeli bu arada çünkü sepete 200TL bişi atarsanız hesap 900e gelmiş olacak.

Baseus gayet iyi markadır, satıcı da Trendyol'un kendisi alınabilir fiyatta. Elektronik kuponu gelirse bence beklenmeli bu arada çünkü sepete 200TL bişi atarsanız hesap 900e gelmiş olacak.
Mantıklı hocam. Airpow fiyatına Star Lord.

Elektronik kuponu çalışmaz. Satıcı Trendyol olursa çalışılmıyor.

20bin mah için çok ağır ve kalın.

Bizim ev inşaatına tuğla lazımdı olur mu acaba

Beyazını kullanıyorum, güzel cihaz sadece çok büyük. Çanta kullanan biri değilseniz taşımak zor oluyor.

Ya bir de satıcı farkı denilen şey bari bilinsin yıl olmuş 2026.

20bin mah için çok ağır ve kalın.
kullanılan kimyasalın ağırlığı belli hocam daha hafif olursa kapasite sıkıntı olur bence. 20 binlik olup da çok daha hafif seçenek olacağını sanmam, belki birkaç gram oynar.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

diğer modeli de 939 liraymış, 20w çıkışlı. ve şarj göstergesi yokmuş. ben 999 lira olanı sipariş ettim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,091
Üyeler
196,891
Son üye
caesar142
Geri