🔥İndirim Belkin 60w Type C Şarj Kablosu 2 Adet 305₺

furkangorur

80+ Gold
Reaksiyon skoru
2,699
Belkin kaliteli markadır.

2 adet örtülü 305₺ ye geliyor ve 65w

Dikkat: kılıfınız, şarj giriş yerini küçültürüyor ise bu kablo tam girmez. Kılıfınız uygun ise alabilirsiniz

Type c to type a olan ise 2 adet 196₺

Acaba klavye dongle'ı çalıştırır mı? Benimkinin beyaz düz bir kablosu var siyah örgülüye çevirmiş olurum.

Dikkat: kılıfınız, şarj giriş yerini küçültürüyor ise bu kablo tam girmez. Kılıfınız uygun ise alabilirsiniz
1 hafta önce 240 tl di ozaman aldım 1 tane 2 gün sonra tekrar alacaktım baktım zamlamışlar hemen fiyatı aynı şekilde adaptörleride çok uygundu 45w olan 520 65w olan 700 civarıydı onlarıda zam getirmişler valla param olsa toplardım

Acaba klavye dongle'ı çalıştırır mı? Benimkinin beyaz düz bir kablosu var siyah örgülüye çevirmiş olurum.
Neden çalıştırmasın ki. Sadece giriş yeri büyük

Type c to type a olan ise 2 adet 196₺
yeni cihazima gecerken ogrenci oldugumdan dolayi uygun bir sarj adaptoru ariyordum hepsiburada onerilenlerde spigen 45w adaptor ve kablosunu tercih ettim 600 lira civarina geldi ikisi 15 ocaktan bu yana da hic sorununu gormedim samsung s25fe ile kullaniyorum

Ben bu kabloyu değil de baseus kullanıyorum razer mouse sıkıntı olmadı şu anlık. Type-c to type-c

Sıcak fırsatlar sekmesi yüzünden bir gün bankalardan infaz emri gelecek

Ben mart ayında 220tlye amazondan aldım çok üst kalitede degil ama iş görür, arkadaşın dedigi gibi soketi biraz kaba onun dışında alınır

belkin kaliteli ürünleriyle bilinen markadır media markt dan aldığım kablo 10 yıldır hala çalışıyor

Ev ayrı iş yeri ayrı, her yer şarj cihazı ve kablo doldu. Almıyorum...
İhtiyacı olmayan almasın :geek:

Geri